Jump to content

Çift İşletim Sistemi


gslikahraman

Recommended Posts

Arkadaşlar selam Windows 7 yi indiriorum yeni sürümünü eskisi zaten vardı kullanıyordum...Size danışmak istediğim bi konu var ben C Sürücüsünde Windows 7 Kulanmak istiyorum bir sürücüye mesela d sürücüsünede Tnc Xp yüklesem düzgünce çalışırmı yani sistemi kasmaz değilmi tnc xp fazla yer kaplamıyor zaten, hdd 320 gb 80 gb olarak 4 e bölünmüş durumda c,d,e,f olarak iki tanesi boş kalacak orayada dosyalarımı koyarım hiç çift işletim sistemi kullanmadım da.

Ama ana sistem windows 7 olacak açılışta hangisi açılsın diye soruyor ya o nasıl olur 10 sn bekleyecek ve tuşa basılmazsa windows7 ye geçecek_?

Link to comment
Share on other sites

bende 3 tane isletım sıstemı var kardes c d e hepsıne de kurdum bır sıkıntı yok su anlık

merak etme bence hıc bır problem olmaz yanı acılıs konusunda da soruyor hangısı acılsın dıye

bırde onu baslangıc kurtarmadan ozellıklerını ayarlayabılıyosun....

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım öncelikle xp kurman gerek yeni versiyon üzerine eski versiyon kuramazsın. ayrıca kasma da yapmaz gayet güzel çalışacağına inanıyorum. 10 sn bekleme olayına gelince o zaten bekler orda ama 30 sn bekler. onuda bilgisayarım sağtık>özellikler>gelişmiş> başlangıç ve kurtarma kısmındaki ayarlara tıklayarak ayarlayabilirsin. kolay gelsin.

Link to comment
Share on other sites

Önce windows 7 yi kursam sonrada d ye tnc xp yi kursam sıkıntı lmaz değilmi aynı diske kurmutorum ya ondan diyorum zaten pcde

önce xp yi sonra win 7 yi kursan daha iyi olur bence

Link to comment
Share on other sites

sen d sürücüsüne kur xp'yi, kur önce c sürücüsünü biçimlendirir ve d sürücüsüne kurar sende ikinci sefer win 7 kurarken direk c seçer kurarsın. xp kurarken kurulum ekranında sürücülerde d sürücüsüne gel ve kurmak için entere bas gitsin

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...