Jump to content

Smartversion V4.00


semsibey
 Share

Recommended Posts

  • Editor

SmartVersion v3.82

Q.jpg

Homepage  :   http://www.smartversion.com/

http://www.smartversion.com/cmdline.htm

SmartVersion, dosyalarınızın birden çok sürümünü SmartVersion Dosyaları (SVF dosyaları) içinde depolamak için bir araçtır. Daha sonra bu SVF dosyalarını son kullanıcılarınıza gönderebilirsiniz. Son kullanıcılarınız, istedikleri sürümü SVF dosyalarından çıkarmak ve ürünlerini güncellemek için SmartVersion'ı kullanabilir. Son kullanıcılarınıza tam olarak hangi sürümlerin sunulacağını da özelleştirebilirsiniz.

 

SmartVersion, akıllı sıkıştırma ve dosya karşılaştırma algoritmaları kullanır. SVF dosyalarında yalnızca farklı ürün sürümleri arasındaki değişiklikler saklanır. Bu, SVF dosyalarınızdaki gereksiz verileri ortadan kaldırır ve ürünlerinizin yeni sürümleri için oluşturduğunuz yamaların mümkün olduğunca küçük olmasını sağlar.


Bazı dosya türleri için (metin dosyası, HTML dosyaları, Kelime İşlem dosyaları... gibi), her sürümü ayrı ayrı sıkıştırmaktan çok daha küçük bir disk alanı kaplar.

Gerçek dünya kullanım örneği:
1) Bir Kitap yazarı
Diyelim ki bir kitap üzerinde çalışıyorsunuz. SmartVersion size nasıl yardımcı olabilir?

Yazar olarak, kitabınızın dosyasının birkaç sürümünü saklamak için SmartVersion'ı kullanabilirsiniz. Çalışmanızı gözden geçiren ve değiştiren bir editörle çalıştığınızı varsayalım. Editörünüzün İnternet bağlantısı yavaş, bu da kitabınızın dosyalarını ona e-postayla gönderirken işleri karmaşık hale getiriyor.

Kitabı editörünüze ilk gönderdiğinizde, kitabın yalnızca bir sürümünü içeren bir SmartVersion dosyası göndereceksiniz (kitap dosyanızın ZIP dosyasıyla tam olarak aynı boyutta olacak boş bir yama). Editörün kitabı indirmesi çok zaman alıyor, ancak SmartVersion ile proje süresince acı çekeceği tek zaman bu.

Böylece, ilerlerken, editörünüz kitapta bazı değişiklikler yapar ve SmartVersion dosyasına yaptığı değişikliklerle kitabın yeni bir sürümünü ekler (bir yamaya yeni bir sürüm ekler). Daha fazla değişiklik yaptığında bunları SmartVersion dosyasına da ekler. Size en iyi kopyasını göndermek için sizinle yazışmak istediğinde, yalnızca kendi değişikliklerini içeren yeni bir SmartVersion dosyası oluşturur (sürüm alt kümesine sahip minimal bir yama). Bu şekilde editörünüz çok küçük bir SmartVersion dosyası elde eder ve bu dosya yavaş internet bağlantısı üzerinden bile size geri gönderirken hiç sorun yaşamaz.

Son olarak dosyayı aldığınızda SmartVersion ile açıyorsunuz. SmartVersion, bu yamanın ilk sürümünün (mevcut bir sürüm klasörünü belirterek) dosyasının konumunu sorar ve ardından editörlerinizin tüm değişiklikleriyle birlikte en son sürümünü çıkarmanıza olanak tanır.

2) Bir Web Yöneticisi
Bir web yöneticisi bir web sitesi tasarlar. Bazen sitesinde birkaç farklı stili deniyor ve değişiklikler tatmin edici değilse geri dönebilmek istiyor.

Her gün, web sitesi için SmartVersion dosyasına güncel sürümü ekler. Birkaç değişiklik denediği günlerde, web sitesinin birkaç sürümünü SmartVersion dosyasına kaydeder (bir yamaya yeni sürümler ekleyerek). Web sitesi, tümü SmartVersion dosyasının içinde yer alan, JPG'ler ve GIF'ler biçiminde çok sayıda HTML dosyası ve resim içerir.

Web yöneticisi SmartVersion'ı keşfetmeden önce, web sitesinin 10 farklı sürümünü içeren 10 ZIP dosyası oluşturmuştu. Ancak şimdi, tüm bu 10 sürümle tek bir SmartVersion dosyası oluşturuyor. Mevcut ZIP dosyalarını (bir yamaya yeni sürümler ekleyerek) yeni bir SmartVersion dosyasına (boş bir yama ile başlayarak) aktarır. ZIP dosyalarının birlikte 10 MB yer kapladığını, SmartVersion dosyasının ise yalnızca 2,5 MB yer kapladığını ve tüm web sitesi sürümlerini düzgün bir şekilde içerdiğini keşfeder!

Sitesini bitirdiğinde, web yöneticimizin, diyelim ki 40 versiyonu olan bir SmartVersion dosyası var. Herhangi bir zamanda, herhangi bir sürümden bir veya birkaç dosya çıkarabilir (bir yamadan sürüm çıkarma). Diyelim ki web sitesinin evriminin bir arşivini tutmak istiyor...ama sitenin tüm sürümlerini de saklamak istemiyor...sorun değil! Web yöneticisi, tutmak istediği 10 sürümü seçer ve ardından koruma için (kısmi yamalar oluşturma) yeni bir SmartVersion dosyası oluşturur.

 

 64 Bit
https://www.smartversion.com/smartvs382_x64.zip

        User Name: Semsibey
Registration Code: 5ED4B42

 

SDK Contains The SmartVersion SDK Preview 0.04 based on Smartversion 3.8.2 engine (2021)

https://www.smartversion.com/smvsdk_382_004.zip

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • semsibey changed the title to Smartversion V4.00
  • Editor

Smartversion V4.00

Please register to see this content.

 

 İndirme sayfası (Win/Linux/MacOS)
https://www.smartversion.com/download.htm

 64 Bit
https://www.smartversion.com/smartvs400_x64.zip

32 Bit
https://www.smartversion.com/smartvs400_x86.exe

        User Name: Semsibey
Registration Code: 5ED4B42

 64 Bit full
https://send.cm/672bf24x9xlx/SmartVersion.v4.0.Winx64.Incl.Keygen-FALLEN.rar
https://ddownload.com/u8niwxma5if0/SmartVersion.v4.0.Winx64.Incl.Keygen-FALLEN.rar

 32 Bit full
https://send.cm/j06buf7brcwg/SmartVersion.v4.0.Win32.Incl.Keygen-FALLEN.rar
https://ddownload.com/v1ear5fw11p0/SmartVersion.v4.0.Win32.Incl.Keygen-FALLEN.rar

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...