Jump to content

Desktopta Yeni Klasör(2 )ve İçinde Kişiler Klasörü


Recommended Posts

İki pc de Vista, pc lerden birinde ayrıca başka partionda Windows 7 kullanıyorum. Üç sistemdede messenger, 2009 son sürüm.. Vistalarla ilgili bir sorum yok. Ama yeni kurduğum windows 7 de messengeri açtığımda anında desktopta bir klasör oluşuyor. Bu herseferinde böyle oluyor. Klasörün adı yeni klasör(2). Bu klasörün neden çıktığını anlayamıyorum. Üstelik neden 2, onu hiç anlamış değilim. Çünkü 1 yok. İçinde "Kişiler" isimli başka bir klasör var ve bunun içi boş. Ayrıca ben messengerimi açtığım ilk anda hep çevrim dışı görünmek istiyorum ama win7 li sistemde bu olmuyor(Vistalarda hep default çevrimdışı açıyorum). Hatta çevrim dışı olarak kapatıyorum ve hemen yeniden açıyorum, hayretki "uygun" açılıyor. Bunlar için özel ayarda yapmadım ve tersine ayarlardan düzeltmek istedim ama bulamadım(messengerden çok anlamam).

Yardım edebilirmisiniz?

Edit: Belki bir zararlı bulaşmıştır dedim ve combofix taraması yapma girişiminde bulundum ama windows 7de çalışmadı(İlginç olan bu program sadece 32 bitte çalışır diyorki benim sistemimde zaten 32 bit). Şu anda normal virüs taraması yapıyorum. Sonrada combofix muadili bir şey arayacağım.

Tarama sonuçları ve konu güncelleme: PC temiz ve sorunum devam ediyor.

Kısmen çözüm ve konu güncelleme: Çevrimdışı başlatma konusuna çözüm buldum. Diğer sorun, yani masa üstüne klasör atılması sorunu devam ediyor.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...