Jump to content

Orjinal Kutusunda "0" Dvcam 428 Vidyo Kamera 150tl


memin05_06

Recommended Posts

Arkadaşlar Kamera Bir Kere bile olsun kullanılmamıştır. Kampanya olduğu bir zamanda satmak için alınmıştır. Bu yüzden kamera hâlâ orjinal kutusundadır.

prod14133_hdr_99_90_61.jpg

Yakala. Çek. Dinle. Kaydet.

Üstün yetenekli kamera ile tanışın. DiVi CAM 428, dijital video kamera, dijital fotoğraf makinesi, MP3 çalar ve ses kayıt cihazı özelliklerine sahiptir. Yalnızca 160 gr olan kameranız ile ev videoları çekebilir, fotoğraf çekebilir veya müzik dinleyebilirsiniz. Geniş 2-inch LCD ekranı, keskin ve canlı renler ile görmenizi sağlar. Anlarınızı, sonsuz farklı şekilde paylaşabilirsiniz! DiVi CAM 428 büyüleyici gümüş ve koyu siyah renk seçeneklerine sahiptir.

fe_14.gif

title_moving_pictures_99_90_61.jpg

Etkileyici Video Kalitesi

Videolarınız hiç bu kadar güzel görünmemişti. Akıcı, yüksek kaliteli, saniyeden 30 kare hızında videolar kaydedin. VGA (640 x 480) çözünürlüğünde AVI veya ASF biçimlerinden birini seçin.

Otomatik Odaklı Lens

Objeler, otomatik olarak odaklanır, bırakın kameranız işini yapsın.

Beyaz ayarı ve pozlama gibi gelişmiş ayarlar ile denemeler yapın.

TV Çıkışı bağlantısı

Geniş ekran TV'nizde en iyi anlarınızı paylaşın! DiVi CAM 428'i TV'nize bağlayın ve harika ev filmlerinizi ve slayt gösterilerinizi herkesle paylaşın.

title_pixel_perfect_99_90_61.jpg

8 Megapiksel çözünürlük

4 Megapiksellik CCD sensörü ile DiVi-Cam 428, her zaman keskin ve canlı renklere sahip fotoğraflar kayıt eder. Maksimum 8 Megapiksellik* çözünürlüğü ile fotoğraflarınız hiç bu kadar büyük olmamıştı!

Otomatik Odaklı Lens

Otomatik Odak ayarı ile çekimleriniz asla bulanık çıkmayacak!

Çoklu flaş ayarları

4 farklı flaş ayarı - Otomatik flaş, yavaş, güçlü ve kırmızı göz önleyici - çektiğiniz fotoğraflara daha fazla hakim olun

Sürekli Çekim Modu

Bu seçenek ile 1 saniye içerisinde 3 fotoğraf çekebilirsiniz. Hareketli nesneleri çekmek için idealdir.

Gece modu

Geceleri veya ışığın az olduğu ortamlarda fotoğraf çekmek? Gece moduna alın ve fotoğraflarınızdaki gürültüyü de azaltarak fotoğraflarınızı çekin.

4X Dijital Zoom

DiVi-Cam 428 üzerindeki Dijital zoom ile daha da yakından çekin.

title_plays_music_99_90_61.jpg

MP3 Çalarlar

Bir kameradan çok daha fazlası, tüm şarkılarınızı yanınızda taşıyın. Basitçe Creative kulaklıklarınızı takın ve gitmeye hazırsınız.

Herkes için müzik

Favori şarkılarınızı. Çevrenizdeki herkesle paylaşabilirsiniz. DiVi CAM 428'i Creative'in portatif hoparlörlerine bağlayın , örneğin TravelSound 400.

Hızlı ve kolay müzik aktarımı

Müzik aktarımı hiç bu kadar hızlı olmamıştı! DiVi CAM 428'i bilgisayarınızın USB bağlantı noktasına, USB kablo ile bağlayın ve Hızlı USB 2.0 teknolojisiyle müziklerinizi aktarın. Ayrıca yazılım kurulumu gerektirmez.

title_speak_out_99_90_61.jpg

Entegre Ses Kaydedici

Toplantıları, konferansları kaydedin veya sesli notlar alın. Hızlı oynat düğmesine basın ve kameranızın entegre hoparlörü veya kulaklıklarınızdan kayıtlarınızı hemen dinleyin.

title_going_distance_99_90_61.jpg

Yüksek kapasiteli şarj edilebilir pil

1000mAh'lık Li-ion pil ile 100 dakikalık Video izleyin, 160 dakikalık müzik dinleyin ve 500 fotoğraf görüntüleyin. Zamanı geldiğinde şarj kızağını DiVi-Cam 428'e bağlayın ve pilinizi şarj edin.

SD genişleme yuvası

SD genişleme yuvası ile hafıza kapasitenizi artırın.

Direct Print

USB kablosu kullanarak, DiVi-Cam 428'i herhangi bir Direct Print destekli yazıcıya bağlayın ve bilgisayara ihtiyaç duymadan fotoğraflarınızı yazdırın!

Hızlı ve basit dosya aktarımı

Hızlı USB 2.0 bağlantısıyla, videolar, fotoğraflar, müzikler ve hatta veri dosyalarını aktarın. DiVi CAM 428'i USB kablo vasıtasıyla bilgisayarınıza bağlayın ve hızlı veri aktarımının tadını çıkarın. Yazılım kurulumu gerektirmez.

title_crafted_99_90_61.jpg

Hareketli, geniş 2 LCD ekran.

Üstün özellikli, DiVi-Cam 428, mükemmel filmler ve fotoğraf deneyiminin kapısını açmaktadır. Geniş LCD ekran 270° derece

dönebilmektedir, böylece her açıdan rahatlıkla fotoğraflar çekebilirsiniz.

fe_11.gif

Orjinal Kutu İçeriği:

* Kulaklık

* Bilgisayar-TV Bağlantısı (Usb Kablo)

* Taşıma Bilekliği

* Orjinal Yumuşak Kamera Kılıfı

* Ürün CD

resimde de gözüktüğü gibi..

dsc04772j.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
8 mp resim için mı video için mı

resim için video çözünürlülüğü (640 x 480) çözünürlüğünde...ama bu kamera fiyat işlem açısından çok iyi bir kameradır arkadaşımda vardı güzel bir kamera...

Link to comment
Share on other sites

buynun bataryasunu nereden buluruz

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=2523&IID=62354[/CODE]

bu ürünün bataryasını internetden ve büyük medya marketlerden bulabilirsiniz teknosa gibi teknoloji marketlerinden bulabilirsiniz...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...