Jump to content

Perfect Optimizer V5.1.0.273


CentilBoy

Recommended Posts

ahr0cdovl3.jpg

Perfect Optimizer v5.1.0.273 | 5MB

Perfect OptimizerTM is a simple and easy-to-use program which will optimize your PC and fix computer problems like slow speed, blue screen, deadlock errors and other annoying problems to maintain system stability and security, keep your PC running smoother and improve its overall performance. Perfect OptimizerTM offers you a comprehensive and highly-efficient solution to set your PC in a fantastic state! It is easy to use Perfect OptimizerTM Anyone can easily use Perfect Optimizer to enjoy its powerful functions only by clicking on the button of "Start Scan", "Repair All" and "Clean" etc.

> Perfect Optimizer will repair more than 99.50% of computer problems like deadlock, blue screen and comprehensively improve its potential performance.

> Perfect Optimizer will optimize your hard disk, memory and whole Windows system to give your computer maximum performance.

> Perfect Optimizer will lower the probability of errors like pops, deadlock and others to boost your PC’s efficiency.

> Perfect Optimizer will clean up all junk files to free up disk space and improve the performance of your computer.

> Perfect Optimizer will repair the bugs that cause IE malfunction, clean up all IE history to protect your privacy and optimize data transmission to improve your web surfing speed.

> Perfect Optimizer will clean up your computer history to avoid leaving your privacy and personal information like Account, Password, Credit Card Number and others vulnerable to the public.

> Perfect Optimizer will manage Windows startup applications to keep your Windows fast and secure.

> Perfect Optimizer will remove the installed applications that you no longer need to save valuable disk space while keeping your device clean and trouble-free.

> Perfect Optimizer provides you with the Backup and Undo option to easily recover any changes so you can restore your Windows Registry to a previous state.

> Perfect Optimizer will scan your system and display the update option to help enjoy the latest advances in technology and protect your computer.

> Perfect Optimizer will get Full Optimization for your PC in a minute and you will get faster PC, more disk space, all unused files removed and all issues broken fixed.

> Perfect Optimizer will optimize RAM and boost your system performance up to 300% by cleaning the content of your RAM and let you know the CPU information, memory usage and applications running on your computer.

> Perfect Optimizer offers you with the One-Click Maintenance, an all-in-one system maintenance tool that will repair, optimize and protect your computer to improve its overall performance.

:download1:

http://hotfile.com/dl/10764335/d912e6a/PFOPT5.1.0.273.rar.html[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Mükemmel OptimizerTM hangi PC'nizi optimize eder ve yavaş hızı gibi bilgisayar sorunları gidermek, mavi ekran, kilitlenme hataları ve diğer can sıkıcı problemler PC'niz düzgün çalışan ve geliştirmeye devam sistemi istikrar ve güvenlik, korumak için basit ve kolay kullanımlı bir programdır onun genel başarım. Mükemmel OptimizerTM bir ve yüksek verimli çözüm fantastik bir durumda PC'nize ayarlamak için kapsamlı sunar! Kolayca Perfect Doktoru kullanabilirsiniz Perfect OptimizerTM herkes için güçlü işlevler keyfini sadece Başlat Tarama "nin butonuna tıklayarak kolaydır," Tamir All "ve" Temiz "vb

> Kapak Doktoru ve mavi ekran kilitlenme gibi bilgisayar sorunları fazla 99,50% onarır kapsamlı potansiyel performansını artırmak.

> Kapak Doktoru, sabit disk, bellek ve tüm Windows sistem bilgisayarınızı maksimum performans sağlamak için optimize eder.

> Kapak Doktoru çıkmazdan çıkar ve diğerleri PC'nizin verimliliği artırma gibi hataların olasılığını düşürür.

> Kapak Doktoru tüm önemsiz kadar temizler disk alanı ve bilgisayarınızın performansını artırmak dosyaları.

> Kapak Doktoru hata neden olan IE arıza, gizliliğinizi korumak ve optimize veri aktarım hızı sörf web geliştirmek için tüm IE geçmişini temizlemek onarır.

> Kapak Doktoru gizlilik ve Hesap, Şifre, kredi kartı numarası ve diğer kamuya açık gibi kişisel bilgilerinizi bırakarak önlemek için bilgisayarınızı geçmişini temizlemek olacaktır.

> Kapak Doktoru hızlı Windows tutmak ve güvenli Windows başlangıç uygulamalarını yönetir.

> Kapak Doktoru artık yaparken cihazınız temiz ve sorunsuz koruma değerli disk alanı kaydetmek için gereken yüklü uygulamaları kaldıracaktır.

> Kapak Doktoru ve Geri Al seçeneği kolayca herhangi bir değişiklik kurtarmak için Yedekleme böylece bir önceki durumuna geri yükleyebilirsiniz Windows Kayıt Defteri sağlar.

> Kapak Doktoru sistem taraması ve güncelleme seçeneği teknolojisindeki en son gelişmeler zevk yardımcı olmak ve bilgisayarınızı korumak görüntüler.

> Kapak Doktoru dakikada PC'niz için Tam Optimizasyon alacaksınız, daha fazla disk alanı, tüm kullanılmayan dosyaları kaldırılır ve tüm konularda sabit kırık daha hızlı bilgisayar alacak.

> Kapak Doktoru RAM optimize eder ve yukarı% 300 için RAM içeriğini temizleyerek sistem performansını artırmak ve hafıza kullanımını ve uygulamaları bilgisayarınızda çalışan CPU bilgileri bildirin.

> Doktoru Mükemmel Bir Tıklama Bakım, bir bütün ile-ki tamir edecek bir sistem bakım aracı, optimize size sunar ve genel performansını iyileştirmek için bilgisayarınızı korumak

Link to comment
Share on other sites

  • 7 ay sonra...
  • Moderator
anigifpdm.gif

Perfect Optimizer 2010 v5.2.6.335 | 5.7 MB

89867668.gif


Perfect Optimizer, bilgisayarınızdaki sistem hatalarını düzeltmek için yazılmış bir programdır ve fonksiyonları fazla olan bir yazılım olsa bile arayüzü sade ve kolaydır. Ayda ortalama bir veya iki güncelleme alır…Perfect Optimizer; sisteminizi taramanıza, zararlı programları saptamanıza, gereksiz dosyaları silip diskinizde boş yer açmaya yarayan gerçekten kullanışlı ve güzel bir programdır.

Programın İşlevleri:


- Perfect Optimizer, bilgisayarınızdaki problemlerin ortalama olarak %99.5’ini düzeltir.

- Perfect Optimizer, farklı özellikleri ile sisteminizin performansını en yükseğe çıkarır.
- Perfect Optimizer kullandıktan sonra bilgisayarınızdaki hatalar azalır ve bu sayede bilgisayarda çalışmalarınızı çok daha rahat bir şekilde sürdürebilirsiniz.
- Perfect Optimizer, bilgisayarınızdaki tüm gereksiz dosyaları sisteminizi olumlu yönde etkiler.
- Perfect Optimizer, kullandığınız internet tarayıcısının (Internet Explorer, Firefox, Maxthon, Opera vs.) internette siz gezinirken kaydettiği gereksiz dosyaların tümünü siler ve böylece sayfaların daha hızlı açılmasını sağlar.
- Perfect Optimizer, tanımlama bilgilerini silerek kötü amaçlı şahısların bilgilerinize ulaşmasını engeller (kredi kartı bilgileri, şifreler vs.).
- Perfect Optimizer, bilgisayarınızı başlattığınızda otomatik olarak çalışmasını istediğiniz programlara göre ayarlar yaparak sisteminizin rahat çalışmasını sağlar.
- Perfect Optimizer, kendinden bulundurduğu program silme fonksiyonuyla bilgisayarınızdaki programları saptar ve onları silmenize olanak sağlar.
- Perfect Optimizer, sisteminizden yanlışlıkla sildiğiniz gerekli bir dosyayı geri getirmenize yardımcı olur. Backup seçeneği ile sistem dosyalarıyla yapılan işlemleri belirler ve ona göre dosyayı bulmanızı sağlar.
- Perfect Optimizer, tek tıklamayla full tarama ve onarma seçeneği sunar.


test2m.jpg

w9fyx4.png

http://hotfile.com/dl/51054120/715f1c8/Perfect_Optimizer_v5.2.6.335.rar.html
or
http://rapidshare.com/files/403318458/Perfect_Optimizer_v5.2.6.335.rar.html[/CODE]


Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...