Jump to content

Xp 64 Bit Için Msn 9


Recommended Posts

xp 64 bit için şu ana kadar bilinen en yüksek ve en uygun sürüm 8.1 di. Doğal olarak bizler de bu sürümü kullanıyorduk,,, ancak 25.08.2009 tarihinden itibaren ne olduysa 8.1 sürümü açılırken "daha yeni bir sürüm var, güncellemek istiyor musunuz?" diye soruyor. Buraya kadar her şey normal,,, Ancak evet dediğinizde dakikalar sonra indirilen sürümün sisteme uygun olmadığı uyarısı geliyor,, Güncelleme yapmaktan da vazgeçseniz oturumu açmanız imkansız çünkü msn güncellemeden vazgeçmiyor.

Sırf msn yüzünden xp 64 bitten vazgeçmek istemediğim için program arşivlerimi karıştırıp xp 64 bit'in fizyolojisine uygun hale getirdiğim msn 9 versiyonunu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım. Program her ne kadar beta versiyonu ve %100 Türkçeleştirilememiş olsa bile tamamen işinizi görecektir.

http://rapidshare.com/files/146742311/msn9_setup.exe[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

bendede aynısı oldu bende server 2003 de yasadım bu problemi yaptıgım su önce standard bi msn 9 kurdum tnctr den indirip sonra o yeni sürümü otomatik yükleyen dosya ile xp de kurulum yaptım ve program filesteki msn klasörünü aynen server 2003 deki ile yer degiştirdim proplem çözüldü ..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...