Jump to content

17" LCD için tavsiyeleriniz?


Soundcraft

Recommended Posts

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim üzere Ölü Piksel garantili LCD arıyoruz.

Çok samimi kıramayacağım bir arkadaşıma PC topluyorum ve şuan Ölü piksele kafayı takmış durumda. Bisürü seçenek sunmama rağmen illede ölü piksel garantisi olan bir LCD almak istiyor.

200$ ile 300$ arasındada bir bütce ayırmış. 2 Gündür araştırıyorum ve bulabildiğim ölü piksel garantili philipsin 170X6FW ve 170X6FB modelleri var. İncelemeleri okuduğumda ise görüntü kalitesinden memnun olmayan kullanıcılar olduğunu gördüm.

ASUS, LG, BENQ, SAMSUNG, PHİLİPS gibi markalardan ölü piksel garantisi olan 17" görüntü kalitesi iyi ve tepkime süresi düşük bir LCD arıyoruz.

Çalıştığım birkaç firmaya sorduğumda ASUS ve PHİLİPS haricinde ölü piksel garantisi veren marka yok cevabını aldım. Onlarda bazı modellerine veriyorlar bu garantiyi.

Cevap ve yorumlarınızı bekliyorum.

Saygı ve Muhabbetlerimle..

Link to comment
Share on other sites

Samsung modellerinde şaşma diyebilirim sana... birde ölü pixelle beraber yenileme süresi 8 ms nin üstünde olmaması iyi olur. Bunlara dikkat edersen iyi bir lcd monitor alabilirsin.

Bu denli hızlı yorumun için teşekkür ederim.

Ancak yukarıda belirttiğim üzere herhangi bir monitör aramıyoruz. Keza şuan işyerimizden sattığımız onlarca LCD model var. Ama biz özellikle Ölü Piksel garantili arıyoruz.

Şahsi kanaatimi soracak olursanız ben şimdiye kadar Samsun vermiştim bile arkadaşıma :D

Link to comment
Share on other sites

İşte samsung ölü piksel garantili. LCDnin renk sağlayan aparatının patenti samsung da Diğer bütün firmalara sony de dahil 10 yıl boyunca sadece samsung satabilecek bu teknolojiyi. Bu sebepten diğer firmalardan daha ucuza üretim yapabiliyorlar ve görsel kaliteye daha fazla para ayırıyorlar.

Samsungdan şaşmayın.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar sakın yanlış anlamayın ama samsungu kötülemiyorum bilakis şahsi tercihim samsung olur benimde ama bildiğim kadarı samsung ölü piksel garantisi vermiyor ve ölü pikselde garanti politikası aşağıdaki çizelgeye göre hareket ediyor.

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

sırf bakmak ıcın teknosa ya gıttım bırsuru marka nec samsung bılmem ne marka durdum karsınında 8ms olan lara bakltım abı en ıı sı en ı goruntu parlaklık uyumu phılıps 170c de gordum eger alacaksam phlıps alırım benden soylemesı olu pıksel garantısı varmı bılmem

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...