Jump to content

Nintendo Wii TrendShow’da


trendmark

Recommended Posts

Nintendo Wii TrendShow’da

2546275.jpg

Nintendo, tüm dünyada heyecanla beklenen tasarım harikası oyun konsolu Wii’yi 7-10 Aralık 2006 tarihleri arasında TrendShow’da yapılacak sürprizli lansmanla kullanıcılarına tanıtacak. 8 Aralık 2006 tarihinde de Avrupa ile aynı anda mağazalardaki yerini alacak Nintendo Wii’nin tüm hareket, refleks ve mimikleri oyunun içine katarak oyun oynama alışkanlıklarını kökünden değiştirmesi bekleniyor.

Wii’nin Türkiye’de tavsiye edilen perakende satış fiyatı 799 YTL olarak belirlendi. 149 YTL’den satışa çıkacak olan Wii oyunları ve Nintendo Wii; Bimeks, Carrefour, Gedik Gross, Deniz Elektronik, E-Store.com, D&R, Mavi Shop, Maxitoys/Joker, Megavizyon, Nezih, Teknosa, Teknolojix, Toys”R”Us, Toyzz Shop, Uzelli, Vestel ve Weblebi.com’da satışa sunulacak.

Nintendo Wii’yi rakiplerinden ayıran özellikler şöyle sıralanıyor:

• Her bir Wii konsolu ile beraber; Wii Kumandası (Wii Remote), ek kumanda aparatı (Nunchuk) ve tenis, beyzbol gibi beş adet spor oyununu içeren Wii Sports paketi bulunmakta.

• Wii Play, The Legend of Zelda: Twilight Princess, Red Steel, Disney/Pixar’s Cars Splinter Cell, Far Cry Vengeance, Spongebob ve Rayman Raving Rabbids de aralarında bulunduğu 20’ye yakın oyun ve Game Cube oyunları oyun severlerin beğenisine sunuluyor.

• Her Wii konsolunda WiiChannels adı altında farklı eğlence kanalları bulunuyor. Wii Channels menüsünde oyun seçenekleri, hava durumu ve haber sayfaları, resim almak, göndermek ya da film seyretmek için resim stüdyosu gibi birçok seçeneğe ulaşabilirsiniz.

• WiiChannels’daki Sanal Konsol ile geçmişten günümüze gelen tüm klasik video oyunları download edilebiliyor.

• WiiChannels’daki Mii kanalı ile kendi sanal görüntünüzü yaratarak diğer Wii sahipleri ile chat yapmak veya haberleşmek mümkün. Aynı zamanda Mii karakterinizi oyunlarda da kullanabileceksiniz.

• Opera Browser yazılımı ile İnternet’te gezebilir, alışverişinizi veya bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz.

hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...