Jump to content

Turkcell Ve Vahşi Sömürü Anlayışı!


ADELEKRALI

Recommended Posts

Turkcell kayıtlı numaramı faturalarını ödüyerek başka şebekeye geçiş yaptıktan sonra uzun bir zaman sonra, adıma icra kararı olduguna dair iş numarama bir avukat tarafından telefon açıldı, 80tl fatura borcumun oldugunu bunun için yasal işlem yapıldıgını ve artık borcun 380 tl oldugu bildirdi, ve şunu ekledi size teblig edildigini ama ulaşılamadıgını ekledi "cep numaramın aynı olmasına rağmen" ne hikmetse avukat iş numaramdan ulaşabildi!

sürekli aranıp niye Turkcelli bıraktıgımı tekrar dönmem için defalarca arandım defalarca kapmanyalar için sms gönderildi ama bir kere borcum için bir sms atılmadı!!

burdan çıkan sonuç: bu adamlar tüketicinin kanını emmek iliklerine kadar sömürmek gayesinde halkı kendi emelleri dogrultusunda kullanmaktan başka hiçbirşey değildir!!

Bu konuyu açmamdaki sebeb hakkımı kurtarmak değil bu adamların nasıl halk düşmanı oldugunu ilan etmektir!!

Link to comment
Share on other sites

Atatürkçü düşünce derneği destekli reklamlarında törelerimize adetlerimize yani dolaylı olarak inancımıza söven "türkcell" Daha sonra bu derneğin pkk destekçisi olduğu ortaya çıktı.

Nasıl bir zihniyet günde bin tane sms gönderir müşterisine kampanya bilmem ne diye? Karun gibi aç gözlü adamlar. Ben on senedir vodafon kullanıyorum bir elin parmağını geçmez göderdikleri kampanya/reklam mesajı.

Link to comment
Share on other sites

vodafone'a geçmeni tavsiye ederim...işlerini gerçekden iyi yapıyorlar..ve işin ilgincidirki avea durduk yere bir ara çökmüştü bir tek mesaj bildiri bile yayınlanmadı vodafone sel nedeniyle çöktüğünde hem internet sitesinde mesajla bildiri yaptılar sonra iki defa özür mesajı çektiler sonrada bir gün bedeva konuşma verdiler..ayrıca çömeyen yerlerede aynı bedava konuşmayı filan verdiler bence her zaman yabancılaruın yaptığına güven vodafone'a geçmeyi dene bence..

Link to comment
Share on other sites

Turkcell'in en son kazığı....

Her yöne 1200dk=35TL tarifesindeki tüm abonelere şöyle saçma bir tarifeye geçiren bir mesaj gönderdiler.

Her yöne 1500dk=35TL. Bu 1500 dakikanın 500dk sını Turkcell, 500dk sını diğer operatör, 500dk sını sabit telefonla görüşme zorunluluğu vardır. ve ilk fatura kesiminden itibaren de ister istemez bu tarifeye geçişinizi de otomatik olarak yapıyorlar...

Yalan dolanla diğer operatörlerden çektikleri aboneleri işte böyle kazıkladılar... Allah belalarını versin...

Şu an diğer operatörlerden uygun bir tarife araştırıyorum... Sizden ricam ASLA TURKCELL KULLANMAYIN....

Link to comment
Share on other sites

ya arkadaslar bizim en güzel huyumuz belkide keşfedilmeyi bekleyen huyumuz sözleşmelerle ilgili nekadar bilgimiz var henüz onu bile bilmiyoruz sadece onlar belgeyi uzattılar biz imzayı attık okumadan ve kullandık bu hatları sonra fatura dönemi geldi onuda ödeyemedik evet haklısınız 200 tl fatura 5 yıl sonra olmuş 1500 tl oysa faiz durumunu dahi bilmiyoruz hareketlimi yoksa sabitmi yada faiz limiti nekadar

aynı sekilde benimde türkcell e ait 2000 yılında bir faturam vardı konusma bedeli 67 tl bana 8 yıl sonra bir kagıt geldi uzlaşmaya davet faizi ile faturanın 8 yıllık toplamı 1672 tl uzlaşmak icin ödemem gereken ise 400 tl fakat ben yinede yatırmadım tekrar düzenleme yapmaları gerekecek ve ben 10 yılımı tamamlarsam dava otomatıkman düşecek

bana göre en büyük kabahat bizim kimseyi suçlamaya gerek yok yada aynen devam ;))

Link to comment
Share on other sites

Turkcell bunları yapıyor da, Vodafone ki eskiden Telsim de aynıydı, kaç kez yoktan yere kontörümü yedi. Hatta geçen gün, 100 kontör varken 5 dkyı bulmayan konuşmadan sonra kontör sıfırlandı.

Bunlar öyle bir yapılanmış ki, ana merkez diye bir şey yok. Şikayet edebileceğin yer yok. Anca müşteri hizmetlerini ararsın, onlar da seni sallar. Olacağı bu.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...