Jump to content

Web Zip Explorer 1.5


czshow

Recommended Posts

Web Zip Explorer 1.5

wzeb.gif

İnternetten bir zip dosyası indirmeden önce içeriğinde neler olduğunu bilmek ister misiniz? Bu program sayesinde büyük zip dosyalarını indirmeden önce içeriğini kontrol edip dosyaları görebilir hatta zipin içerisinden sadece belirli dosyaları indirebilirsiniz. (dandik sitelerde geçerli)

:good:

http://uyduruk.googlepages.com/Webzip15.zip[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

@ufukkenar

Sizin için yazılımı indirip denedim. Malesef açıklama programla ilişkili değil. Yani indirdikten sonra içindeki dosyaları gösteriyor :)

*****

Eğer konu alıntı ise alıntı demenizi yeğlerim. Aksi takdirde hiç düşünmeden üyelerin direk kötü veya yanlış bir durum olduğuna direkt olarak size patlayacağını düşünüyorum @czshow .Artık patlamadan sonrada alıntı konu derseniz sanal alemde kariyeriniz düşer diye düşünüyorum...

Lütfen sonraki nesillerin bu konuya giripte yanılmamaları ve bu söylediğim olayın gerçekleşmemesi için alın verin ekonomiye can verin :good:

Zaten Aslında link bile anlatıyor kendini...

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Tanımda Kesinlikle Yanlışlık Yoktur.. Sadece Not Düşmem Gereken Bir Kaç Şey Gördüm.. Program Yanlış Hatırlamıyorsam 2006 Yapımı Yani Anlıyacağınız Çoğu Siteyi Tanımıyor.. Sadece Direk Dakka Yada Saniye Beklemediğimiz (Aimp'in Sitesi vb.) Yerlerde İşe Yarıyor Fakat Rapidshare Gibi Sitelerde Tanımıyor Olarak Hata Veriyor... Ayrıca Programın İçeriğinde Üyelik Girişi Olduğunu Gördüm Sanırım Programı Rapidshare Gibi Sitelere Üyeliğinizi Tanıttıktan Sonra Problem Çıkarmıyacağı Kanısındayım.. İndirdikten Sonra İçindeki Dosyaları Gösteriyor Demişsin Bi Bakıma Doğru Söylemişsin.. Program İndirme İşlemi Yapıyor Zaten Veri Alışverişi Yapmadan Dosyanın İçeriğini Öğrenemeyiz.. Fakat Bu Alışveriş Dosya Boyutu Kadar Değildir Çok Daha Düşük Bir Boyuttur.. Ayrıca Program Gösterdiği Dosyalarda Kesinlik Yüzdesi Koymuş Tamamen Bilgisayara Dosyayı İndirmiş Olsaydı %100'den Başka Değer Veremezdi Doğal Olarak Bu Senin Tezini Çürütüyor..

Bir Kaç Şeyde Kendim İçin Söyliyeyim.. Benim Nette İsim Yayma Yada Kariyer Yapma Gibi Bir Kaygım Yok.. Öyle Birşey Yapmak İstediğimde Yok.. Zaten Dikkat Ettiyseniz Beni Nette Arattığınızda İlk Sırada TNCTR Gelir.. Diğer Sonuçlarsa Benim Kendi Üyeliğim Değillerdir.. Kullanıcı Adımı Çalan Birkaç Çocuktan İbarettir Onlar.. Hiçmi Başka Üyeliğim Yok Derseniz Evet Birsürü Forumlarda Üyeliğim Mevcut Fakat Hepsi '0' İleti.. Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmuşumdur..

Link to comment
Share on other sites

Önemli olan rapidshare gibi ünlü siteler zaten. Açıklamada kesinlikle yanlışlık yok deme bana görüyorsun orda

Bu program sayesinde büyük zip dosyalarını indirmeden önce içeriğini kontrol edip dosyaları görebilir hatta zipin içerisinden sadece belirli dosyaları indirebilirsiniz.

diyor yani Tümü için genel konuşuyor...

Şu sitelerde faydasız de ki anlayalım.

En Derin Saygı ve sevgilerimle @czshow kardeşm :download1:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...