Jump to content

Windows Bilgisini Nasıl Değiştirebilirim?


Recommended Posts

Sistem Özelliklerindeki, Windows bilgisini nasıl değiştirebilirim? Tabi bu katılımsız XP için, kurulum yapmadan önce ayarlamam gerekecek, kurulum yaptıktan sonra önceden yazdığım sürüm bilgisi çıkacak, tabi bunu nasıl yapabilirim?

afag.jpg

Link to comment
Share on other sites

Yinede teşekkürler ama, benim aradığım bu değil. Siz bana, editlenmiş olanları için link vermişsiniz. Benimki zaten editli, benim aradığım; Windows Bilgisi sekmesindeki,

İşletim Sistemi,

İşletim Sistemi Türü,

İşletim Sistemi Sürümü,

Servis Paketi,

karşılarında yazan sürüm numaralarını ve adını değiştirmek istiyorum. Tabi orda yazılanlar resim değildir, yazıdır. Bunu normal hali ile açtım; ama karşılıkları boş duruyor acaba, SP3 Update paketi yükleyince mi değişiyor o sürüm notları?

Link to comment
Share on other sites

Evet dediğin yeri bende bulamadım! Ancak şöyle bir yol izleyebilirsin. sysdm.cpl yi Restorator ile aç ve 101 nolu diyalog penceresine gel. Farkındaysan servis paketi yazan yerin karşısında yazı yazmasada bir diyalog kutusu görünüyor orda. Onu seçtiğinde sağ tarafta Caption yazan yerin altı boş olacak, oraya istediğini yaz. Ben Service Pack 7 yazdım mesela. Sonra bir şaşırtma hareketi yapmak için ID numarasını da değiştir. ben "1" yaptım mesela. Sonra deneme yaptığımda çalıştı. Sende bir dene istersen!

sshot1wk.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...