Jump to content

Müziklerideki Kapak Resmini Nasıl Kaldırabilirim ?


Recommended Posts

Arkadaşlar müziklere bağlanmış olan resimleri kalıcı olarak nasıl silebilirim ? Müziklerimi dinlerken media playerde kapak resimleri gözüküyor. Ben sinir oluyorum ve bazen rahatsız edici resimler de oluyor. Bunları nasıl kalıcı olarak yok edebilirim ? Winrar ile müziklerin olduğu klasöre girip tek tek resimleri siliyorum sonradan geri geliyor. Gizli klasörleri göstererek siliyorum bir anlık olarak gidiyor müziği yeniden açtığımda tekrar geliyor. Bu işi elle veya bir programla nasıl kalıcı olarak yapabilirim ? Bu işi yapabilecek bir progam biliyormusunuz ? Sadece ismi bile yeter ben araştırır bulurum.

Link to comment
Share on other sites

Teşekkürler hemen indirdim bile. Şimdi hemen kaldıracam resimleri. Albüm resimlerinden krtulmak çok rahatlatacak. Özellikle yabancı müziklerdeki tahrik edici resimler çok rahatsız ediyordu. İlgilendiğiniz için tekrar teşekkürler.

Eklenti: Gerçekten süper programmış. Her türlü işlemi yapıyor. Çok gelişmiş bir programmış. Çoklu işlemler de yapabiliyor. Süper bişey. Allah razı olsun tam aradığım program bu.

Link to comment
Share on other sites

Alternatif olarak Türkçe dil desteği de olan Mp3tag v2.44 programı da çok iyidir o işlerde.

http://www.mp3tag.de/en/download.html[/CODE]

Verdiğiniz link çalışmadı ben de kendim bularak indirdim ve yükledim. Türkçe olması güzel anlamadığım birkaç işlemi rahatlıkla yapabilirim. Program işlevleri güzelmiş. Herşey basitçe yapılabiliyor. Teşekkrüler ilginiz için.

Link to comment
Share on other sites

Sorununu çözdüğüne sevindim. İyi forumlar dilerim.

Teşekkürler önerdiğniz program gerçekten işime çok yaradı.

o kapak resimleri müziklerin orda gizli resmi olarak cıkyor...ordan silsemde hep geri geliyordu.

media player kendisi buluyordu galiba. Ayarlarından kapatmak gerekio.Yaptım ne zamandır yoklar :)

Ben de siliyordum geri geliyordu. Deli oldum artık dedim bir konu açayım belki bilen vardır yardım eder diye. Sonunda "exhilaratingmetal" ve "CentilBoy" arkadaşlar yardımcı oldu sağolsunlar. Sen de dene istersen bi programları.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...