Jump to content

exhilaratingmetal

Üye
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by exhilaratingmetal

  1. http://www.systemrequirementslab.com/cyri   Bu siteye girerek rahatlıkla bilgisayarın hangi oyunları kaldırdığını görebilirsiniz ;)
  2. Yabancı siteden okuduğuma göre sansürü çözmek için TS4.par isimli dosyayı The.Sims.4.Launcher.par olarak değiştirince problem çözülüyormuş.
  3. Oyun çıkana kadar biraz daha sabredelim. Daha düzgün crack çıkar.
  4. Paylaşım için teşekkürler, inşaallah sorunsuz çalışır.   Bu kadar çok sayıda ip adresi nasıl ve nereden bulunabiliyor? Bu kadar çok ip'yi döken bir site var mı acaba?
  5. ynsdere'deki sorun bende de mevcut. Konulara girilemiyor maalesef

  6. Acer V3-771G laptop aldım. Ekran boyutu 17.3 inç. Bunu koyabilmek için hangi çantayı önerirsiniz?   Sadece laptop taşıyamayacağım yanında 1-2 kitap-defter vb. eşyalar da olacak.
  7. Modelini falan biliyorsan google'a yaz desteklediği formatlara bak.   LCD ekranı varsa en azından mpg avi gibi bazı formatları oynatabiliyor olması gerek
  8. Dediğin site sanırım torrify mıydı neydi. Ancak kapandı diye biliyorum.
  9. @casper0007 Eğer paylaştığın Windows Loader 2.1.8 by DAZ ise o Windows 8'i etkinleştirmiyor. Etkinleştirdiği şeyler: Windows 7 Ultimate Windows 7 Ultimate E Windows 7 Professional Windows 7 Professional E Windows 7 Home Premium Windows 7 Home Premium E Windows 7 Home Basic Windows 7 Starter Windows 7 Starter E Windows Vista Ultimate Windows Vista Business Windows Vista Business N Windows Vista Home Premium Windows Vista Home Basic Windows Vista Home Basic N Windows Vista Starter Windows Server 2008 Enterprise Windows Server 2008 Enterprise (Without Hyper-V) Windows Server 2008 Foundation Windows Server 2008 Standard Windows Small Business Server 2008 Windows Storage Server 2008 Standard Windows Storage Server 2008 R2 Essentials Windows Server 2008 R2 Enterprise Windows Server 2008 R2 Foundation Windows Server 2008 R2 Standard Windows Server 2008 R2 Datacenter Windows Small Business Server 2011 Standard Windows Small Business Server 2011 Essentials Windows Home Server 2011 Windows Server 2012 Standard Windows Server 2012 Essentials Windows Server 2012 Foundation Windows Server 2012 Datacenter Windows Storage Server 2012 Standard Windows Storage Server 2012 Workgroup Windows MultiPoint Server 2012 Standard Windows MultiPoint Server 2012 Premium Keşke windows 8'i de aktifleştirseydi =(
  10. Maalesef HAWX 2'nin cracki mevcut değil   Bir ara D&R'ın sitesinde görüp 20 Liraya aldım oyunu (Kargo vs. dahil)   Hala var mı bilmiyorum HAWX 2 Exclusive diye geçiyordu. Online falan da oynadım çok güzel, tavsiye ederim.
  11. Patch çalışmıyor maalesef. 5-10 farklı yerden indirdim. Hiçbirinde olumlu sonuç alamadım. Patch programı eski sürümdekilerle aynı fakat 3.6.1 sürümünde bu patch işe yaramıyor.
  12. Arayüz güzel görünüyor ancak sağ üstteki menüler Türkçe olsa çok daha güzel olacak. "members, forums, calender....."lı olan kısım
  13. @LeOn Elektrik üzerinden internet veren metronet diye bir şey duydum ama internette çok fazla şikayet var onun hakkında. Bir de fiber (kota olduktan sonra ne işe yarıyorsa (!)) gibi her yere verilmiyormuş. Metronetin nerelerde olduğunu bilmiyorum maalesef.
  14. Adil kullanım saçmalığının uygulamaya geçmesinden sonra ben de değiştirmek istiyorum artık internetimi. Bana da uydunet uygun göründü. Modemimden ayrılmak istemiyorum (Airties 5452). Bunu uydunette kullanmanın bir yolu var mı acaba?
  15. Giremiyorum siteye. Şu anda girebilen var mı?
  16. Özellikle az seederı olan torrentlerde çok işime yarıyordu. Sitenin gitmesi kötü oldu
  17. Buna benzer site bilen var mı acaba? Bu siteye giremiyorum artık =( similarsites.com'dan inceledim ancak bulamadım. Torrentleri indiren site bilen varsa söyleyebilir mi? Son yazdığımın üstünden uzun zaman geçtiği için mesajları birleştirmedim
  18. TorrentDay'e bayılıyorum.En sevdiğim özelliklerinden birisi %100 indirdiğiniz bir torrenti Seedde tuttukça saat başına bonus points vermesi. Bu puanlarla da rationuzu rahatlıkla düzeltebiliyorsunuz. (Ah bir de puanlarla invite alma özelliği açılsa) @abdullahTR Eğer harddiskte yerin varsa seedde tut puan topla dediğim yolla ratio düzeltip banlanmazsın
  19. @yasso sen direk dosyaya çift mi tıkladın ne yaptın? Daemon Tools, Ultraiso vb. programla iso dosyasını cd olarak göstermen lazım ordan yükleyeceksin.
  20. Hepsini boşverin, yeni indirecek olan varsa sonunda düzgün bir RELEASE grubu crack çıkardı. RELOADED sürümü çıkmıştır.
  21. @theyureklicocuk http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx Bu siteye gir oyun olarak Need For Speed: The Run'ı seç ordaki yere tıkla. Küçücük bir şey yüklemeni isteyecek yükle bilgisayarın çalıştırır mı diye kontrol etsin.
  22. Bence daha indirmeyin bunlar CloneDVD versiyonları crack çıktığından bunlarla çalışacağının garantisi yok. RELEASE grupları crack çıkardığında indirirseniz daha iyi olur (Tavsiye)
  23. Samsung Galaxy S2. Kullanıyorum kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
×
×
  • Create New...