Jump to content

Facebook Oyunu Kurbanının Cebini Boşaltabiliyor?


fearlesshackteam

Recommended Posts

Mafia Wars, FarmVille, Restaurant City gibi oyunların inanılmaz popularitesi üzerinden para kazanmak isteyen dolandırıcılar, küçük çocukları hedef aldı.

Farmville isimli oyunu 63 milyon kişi oynuyor. Daha önce bu oyunun yasaklanma haberini de sizlere iletmiştik. Şimdi bu oyunla ilgili ortada büyük dolandırıcılık iddiaları dolaşıyor. Oyunda kullanılan sanal para birimini kazanmak oldukça zor, ücretsiz oyun bu para biriminden isteyenlere satarak gelir elde ediyor.

Farklı ödeme şekilleri var, kredi kartı, PayPal ve benzeri yollarla satın almak mümkün. Kredi kartı olmayan çocuklar ise cep telefonu numaralarını vererek oyun içi para alma seçeneğiyle kandırılıyor. Daha sonra bu hatların sahibi olan aileler inanılmaz faturalarla karşılaşıyor.

******************************

Ben facebook da bugüne kadar hiçbişey paylaşmadım ve hiçbir oyun oynamıyorum. Hiçbir uygulamayı da kullanmadım. Benim için pek sorun yok ama herşeye meraklı olan facebook kullanıcılarının dikkate alması iyi olur bence.

******************************

Kaynak

http://www.chip.com.tr/konu/facebook-oyunlari-cebi-nasil-bosaltiyor_16303.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Şu da bir gerçek ki bilgisayarın elektriği aldığı her an güvensiz bir ortamdasın :dribble: Her ne kadar oyunda bilgi paylaşmadım desen de oyunu facebook hesabından oynadığın içn, her hesaba girdiğinzde bişeyler paylaştığınız için, profil bilgilerinizin %90 ı doğru olduğu için kesinlikle tehlikedesiniz :yahoo: Acı ama gerçek bir durum. Ben de endişeliyim ama yine de kullanıyorum işte.

Link to comment
Share on other sites

Şaka Bir Yana bu oyuna para verenler var.

Şunu Söylüyeyim bazı oyunlar dışında bu tür oyunlara para vermeyin.

Gerçi Ben sadece account için vermem ama sadece orjinal alıcak olursam veririm.Gerçi daha orjinal oyun almakda kısmet olmadı.

Cod Mw2 düşünüyorum almayı :yahoo:

Bakalım hayırlısı :dribble:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...