Jump to content

Microsoft Hesabı Olmadan Windows'u Kurma


semsibey
 Share

Recommended Posts

  • Editor

Microsoft hesabı olmadan Windows'u kurma

Bu makalenin ingilizcesine ulaşmak için / For English: https://justpaste.it/6fa2o

 

Microsoft, tüketicileri Windows'u kurarken veya Windows 8'den bu yana kutudan yeni bir cihaz kurarken Microsoft hesaplarını kullanmaya (veya bir hesap oluşturmaya) çağırdı; Microsoft'un sunucuları. Microsoft, sistem gereksinimlerinde "Windows 11 Home sürümü için İnternet erişimi ve bir Microsoft hesabı gereklidir" diyor.

Microsoft, tüketicileri Windows'u kurarken veya Windows 8'den bu yana kutudan yeni bir cihaz kurarken Microsoft hesaplarını kullanmaya (veya bir hesap oluşturmaya) çağırdı; Microsoft'un sunucuları. Microsoft, sistem gereksinimlerinde "Windows 11 Home sürümü için İnternet erişimi ve bir Microsoft hesabı gereklidir" diyor.

Windows 11 Pro'nun ilk kurulumu sırasında Microsoft oturum açma işleminden kolayca kaçınabilirsiniz. "Sizi bir ağa bağlayalım" sayfasında İnternetim yok'a tıklayın veya dokunun ve ardından "Cihazınızı hızlı bir şekilde kullanmaya başlamak için şimdi bağlanın" sayfasında Sınırlı kurulumla devam et'e tıklayın veya dokunun. Ardından yerel Windows hesabına bir kullanıcı adı verebilirsiniz.

Microsoft, Windows 11 Home'daki kurulum sihirbazında bunu atlamak için herhangi bir yöntem sağlamıyor gibi görünüyor. Home sürümünde, Windows 11'in ilk kurulum ekranlarındayken gereken Microsoft girişini (ve internet bağlantısını) atlatmak için bir geçici çözüm var, ancak bu Pro sürümünden biraz daha zor:

 
  1. Windows 11 kurulum işlemini başlatmadan önce cihazın bir ethernet ağ bağlantısına bağlı olmadığından emin olun.
  2. “Sizi bir ağa bağlayalım” sayfasında Shift + F10 tuşlarına aynı anda basın.
  3. Açılan Komut İstemi penceresinde, taskmgr yazın ve Enter'a basın .
win11 geçici çözümleri 01 cmd açık tskmgr Windows 11 kurulumunda Shift + F10 tuşlarına basmak, Görev Yöneticisini açmak için komutu çalıştırabileceğiniz Komut İstemi'ni açar. (Büyütmek için bu hikayedeki herhangi bir resme tıklayın.)
  1. Açılan Görev Yöneticisi penceresinde, Daha Fazla Ayrıntı düğmesine tıklayın veya dokunun.
  2. İşlemler sekmesi altında, Ağ Bağlantısı Akışı öğesini bulun , buna tıklayın veya dokunun ve ardından Görevi sonlandır düğmesine tıklayın veya dokunun.
win11 geçici çözümleri 02 görev yöneticisi Görev Yöneticisi'nde, Microsoft oturum açma işlemini atlayabilmeniz için Ağ Bağlantısı Akışı işlemini sonlandırın.
  1. Görev Yöneticisini ve Komut İstemini kapatın, ardından yerel Windows hesabı için bir kullanıcı adını nereye girebileceğinizi göreceksiniz.
win11 geçici çözümleri 03 yerel hesap oluştur

 

Bir Microsoft hesabıyla oturum açmak, OneDrive, OneNote ve diğer Microsoft hizmetlerine erişimin yanı sıra iki faktörlü kimlik doğrulama ve tam disk şifreleme gibi gelişmiş güvenlik özellikleri, Windows PC'ler arasında verileri, uygulamaları ve ayarları eşitleme yeteneği, ve parolanızı unutursanız veya Windows'u yeniden yüklemeniz gerekirse daha fazla kurtarma seçeneği.

Daha sonra yerel bir hesaptan bir Microsoft hesabına geçmek isterseniz, Başlangıç > Ayarlar > Hesaplar > Bilgileriniz > Bir Microsoft hesabıyla oturum açın'a gidin, ardından mevcut bir hesapta oturum açmak veya yeni bir hesap oluşturmak için talimatları izleyin.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...