Jump to content

Sql Veritabanı Oluşturma Programı Lazım


fearlesshackteam

Recommended Posts

Arkadaşlar SQL veritabanı oluşturabileceğim ve veritabanında işlemler yapabileceğim bir program önerebilirmisiniz ? C# ile bir program yapıyorum ve veritabanına ihtiyacım var. MS Access kullanmak istemiyorum. Hem bahanede SQL öğrenmiş olurum. Bu işlemleri yapabileceğim bir proram önerebilirmisiniz ?

Forumda "Navicat for MySQL" Programını buldum. İndirdim ve hemen kurdum. Güzel bir programa benziyor ama ben bişey yapamadım daha. Bu program ile ilgili görsel ders var mı elinizde ? Bir veritabanı bile oluşturamadım. Hata mesajı alıyorum hep. Nasıl yapacağım bir veritabanı ?

Konuyu yalnış yere açmışım ;) Moderatör arkadaşlar taşıyabilirmisiniz ?

Link to comment
Share on other sites

C# ile projeler yapıyorum. Bu projelerde kullanabileceğim geniş bir veritabanına ihtiyaç duyuyorum. MS Access çok kısıtlı kalıyor bazen. SQL ile şlgili araştırmalar yaptım ama bir sonuç elde edemedim. Daha sonra MySQL ile ilgili bir döküman buldum onu okuyup bişeyler öğrendim. İlgimi çekti ve ihtiyaçlarıma uygun oluğuna karar verdim. Araştırma sırasında "Navicat for MySQL" programını buldum ve indirip hemen kurdum bilgisayara. Ama programı ve SQL i ilk kez denediğim için ne bir veritabanı oluşturabildim ne de başka bir işlem yapabildim. MySQL öğrenmeye karar verdim şimdi de ona uygun bir program arıyorum. Kullanımı kolay veya zor da olsa internette döküman bulabileceğim bir program arıyorum şimdi. Bildiğiniz öğretici siteler veya dökümanlar varsa elinizde paylaşabilirmisiniz ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...