Jump to content

Ggost Imaj Alma Ve Geri Yükleme Cd Si?


huseyin102

Recommended Posts

link verirmisin hiren bot cd için hocam

bu arada ben bilgisayarcıda calsıyorum şimdi mesela hazır laptop gelıyo c: 50 d: 60 diyelim e:10 özel kendı recovery si

acronıste ghostlarken benım olusturudum yedek mesela c: 70 gb desem bunu kendısı o c: kısmını ucurup ona gore bır ayar verebılıyormu ?

Link to comment
Share on other sites

Hiren's BootCD 10.1 + Keyboard Patch Yeni No Rapid Direk Link

http://www.hirensbootcd.net/

http://d2.hirensbootcd.net/Hirens.BootCD.10.1.zip[/CODE]

Hiren Boot CD bir bilgisayar teknisyeni yada en az orta seviye bir kullanıcının acil durumlarda imdadına koşan bir CD. Adete bir isviçre çakısı gibi, içerisinde program olarak yok yok. Bir açılış CD'si olan Hiren'in içinde 100'ü aşkın sistem tamir ve bakım programı var. Hepsi dos modda çalışan kendini kanıtlamış programlar.

Link to comment
Share on other sites

"e:10 özel kendı recovery" bu kısma hiçbir partisyon programıyla..vs dokunma silme orası kendi orjinal işletim sisteminin olduğu ve gerekirse her pc için açılışta farklı tuşlarla ulaşıp (F4 alt+F10 gibi) laptop u ilk fabrika ayarlarına dönüş yaptıracağın kısım..

hem cd den hem başlangıçtan sistem partisyon yedeklerini alıp geri açmak için acronis in boot cd sini kullanabilirsin..

sorunu tam anlamadım c yi uçurup ne ayarı vereceksin.. ama c deki verilerin (resim..vs) yedeğini aldıktan sonra (d ye yada usb disk..vs) veya her ihtimale karşı acronisle varolan c nin imajını bir yere kaydettikten sonra.. o bahsettiğim her laptop için farklı olan açlışta kullanılan tuşlarla tekrar sistemi yani c yi işletim sistemini ilk haline çevirebilirsin.. ondan sonra programalrı vs kurup acronisle c nin yedeğini istediğin yere alıp son halini yedeklemiş olursun..

acronisin bir özelliğide başlançta boot olma olayını hem cd den hemde hdd den yapabiliyorsun ama cd den yapmanı tavsiye ederim çünkü acroniste hdd nin açlışına yerleştiğinde laptop orjinal açılışı fabrika ayarlarına dönmek için kulllanılan kısma zarar verebilirsin.. acronisin hdd den başlangıçta açılış seçeneğinide yine boot cd sinden yapabiliyorsun kendisine hdd den bir miktar alan ayırıyor..vs

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar rica etsem banada yardımcı olurmusunuz. bende lenova 3000 n200 var bunun orjinal işl.sitemi duruyor fakat üzerinde xp yüklü ben orj. sistemi yüklemek için açılışta istenen tuşuna bastığımda recover yapmıyor dosta bradkom diye başlayan hata msj veriyor donanımhaberde okuduğum yazılara göre başlangıç recoverı bozulmuş, recover başlangıç cd gerekiyormuş bu modelin, bunun başka yolu yokmu orj.sistem F: diye 5 gb'lık kısımda duruyor ama başlatamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...