Jump to content

500 Internal Server Error


Recommended Posts

tnctr. kullanıcısı olarak hepinize merhaba. Tüm kullanıcılarla çözemediğim bir sorunumu paylaşmak istedim. Bilgisi olup yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Bir üniversitenin öğrenci işleri bilgi sistemine giriş yapmak istediğimde (daha önce girdim ) karşıma 500 internal server error hatası geliyor. Bu üniversitenin genel olarak tüm sayfalarına girebiliyorken sadece öğrenci işleri bilgi sistemine girildiğinde karşıma gelen bu hatanın nedeni ne olabilir.? (windows xp işletim sistemi sp2 kullanıyorum.) tekrar teşekkür ederim. :)

Link to comment
Share on other sites

link werirsen birde ben deneyim sitede sıkıntı olabilir

www.bayar.edu.tr öbis kısmı öğrenci nu hanesine 10 haneli bir rakam yaz( 290 la başlayan) . şifre kısmına 123 veya iki üç karakter yaz. maksat kabul edip etmeyeceği. eğer kabul ederse öğrenci numaranız veya şifreniz yanlış diyecektir ki bu da benim sistemimde birşey olduğunu gösterir.yok eğer internal server error derse sitede genel bir sorun var herhalde diyeceğim.

Link to comment
Share on other sites

Please register to see this content.
bahsettiğin link buysa

kullancı şifreyi salladığımda

HATA!

Girmiş olduğunuz öğrenci numarası kayıtlarda bulunmamaktadır veya öğrenci mezun durumundadır.

[ Giriş Sayfası ]

çıkıyor sanırım senin sisteminde sıkıntı war

Link to comment
Share on other sites

Sanırım veritabanında bir sorun var.Dizine yazma izini vermiş olabilirsin.Kontrol panelinde hata sayfalarını etkisiz yap ki tarayıcı da hatayı görebilesin.

arkadaşım öncelikle sorunumla ilgilenip cevap yazma nezaketinde bulunduğun için teşekkür ederim. Ben cevap içeriğini tam anlamadım. Çok ayrıntılı bilgim yok. Acaba yazdığın cevaptaki yapacağım işlemi basamak basamak açıklama imkanın varmı ? ben de senin söyleyeceğin işlem sırasına göre işlem yapıp sorunumu çözmeye çalışayım. selamlar.

Link to comment
Share on other sites

Şifre girdiğinde cookie yazmaya çalışıyor olabilir browser, veya güvenli bir yere yönlendiriyordur, browserin desteklemiyordur.

üniversitenin bahsettiğim bu öğrenci bilgi işlem kısmına daha önce (en son cuma) girdim. herşey yolundaydı. ama hafta sonu giremedim. eğer sorun halen benim bilgisayar sistemimde ise ben hangi kısımları ne şekilde kontrol etmem ve işlem yapmam gerekir onu bilemiyorum. Yani kısacası bilgili arkadaşlan yönlendirmesine ihtiyacım var.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...