Jump to content

Facebook Gizlilik Ayarları Sorunu?


Recommended Posts

arkadaşlar benim facebookda nasıl oldu bilmiyorum ama kendiliğinden program akrabalarımdan davet almayı engellemiş...gizlilik ayarlarından uygulamalar ve internet siteleri bölümünde uygulama davetini yoksa bölümü var o bölümde bir akrabamın ismi yazıyor kaldır denildiğinde hiç birşey olmuyor daha doğrusu el işareti çıkıyor fakat butona tıklanmıyor bunu nasıl düzeltebilirim herhangi bir yol veya iletişim kurabileceğim bir yol varmı?

şimdiden teşekkürler...

Link to comment
Share on other sites

bu gün ikinci gün ama sorun devam ediyor ...

ie-chrome-safari-opera-firefox hepsi ile denedim ama kaldır butonuna basılmıyor el işareti çıkıyor tıklamak için ama tıklama işe yaramıyor...face book yardım veya sorunlarla ilgilenen iletişim bölümü filan yokmu?bir ara arkadaş eklemedede sorun çıkmıştı çözmüşlerdi ama nerden o yardım bölümüne girdim onu bulamadım.bilen varmı?

Link to comment
Share on other sites

hala sorunumu çözemedim face book ile ilgili bir iletişim bölümü bilen varmı mail yollamak istiyorumda?veya bu sorunu çözmek için ne yapmalıyım?

Link to comment
Share on other sites

farklı bir bilgisayarda denedinmi kardeşim ?

yok denemedim ama onuda yarın denerim..facebookdan kaynaklanan bir sorundur diye denememiştim ama en kısa zamanda denerim...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...