Jump to content

Xtratools Pro 23.8.1 Multilingual


artae
 Share

Recommended Posts

XtraTools Pro 22.0.1 ML   3.6 MB
769a2b29-d291-44a9-a94c-688b7ed2337b.png

https://xtratools.com/details/index.html


XtraTools , kayıt defterini optimize etmekten ve gereksiz programları kaldırmaktan ağ bağlantılarını kurmaya ve RAM hızını artırmaya kadar bilgisayarınızın tüm yönleriyle ilgilenen MS Windows sistemini optimize etmek için evrensel bir araçtır. Başlatma işlemi, bellek izleme ve bilgisayarınızı kontrol eden çok sayıda sistem ayarı üzerinde tam kontrol sağlayan sezgisel bir arayüze sahip kompakt bir araçtır. 

Yazılımın güncel sürümü aşağıdaki araçları sunar:

Klasörleri Tara, Dosyaları Tara, Kayıt Defterini Tara, Başlangıç Yöneticisi, Sistem Ayarlayıcısı, Xtra Başlat, Sistem Monitörü.

Tüm kullanıcılara uygun grafik arayüz

Sıradan kullanıcının cazibesini kaybetmemek için XtraTools, anlaşılması kolay menüler ve iyi açıklanmış düğmeler ve komutlarla kullanıcıları doğru yöne yönlendirmeye yardımcı olan net ve sezgisel bir arayüzle donatılmıştır. . Araçlara körü körüne tıklamadığınız sürece, takılıp kalmayacaksınız veya kontrolden çıkmayacaksınız.

Sol kenar çubuğu, dosya ve klasörle ilgili görevler için beş tür kullanışlı araç, bir kayıt defteri yöneticisi, bir önyükleme zamanlayıcı ve bir dizi başka çeşitli ince ayar içeren ana ilgi noktasıdır.

Bazı temel özellikler

Önemsiz dosyaları ve klasörleri temizlemek, PC optimizasyonu söz konusu olduğunda pek bir şey gibi görünmüyor, ancak buna bağlı kalırsanız türev erişim sürelerinde bir miktar düşüş fark edeceksiniz. Gerektiğinde farklı kriterler kullanarak sürücülerinizi gereksiz öğeler için tarayabilir, filtreler ve maskeler uygulayabilir ve dışlamaları yönetebilirsiniz. Kayıt defteri size sorun çıkarıyorsa, dikkatli bir tarayıcı silinmek veya değiştirilmek üzere hatalı kayıtlara işaret edecektir. Girişleri düzeltmek veya değiştirmek için, Kayıt Defteri Düzenleyicisi sizin için hemen açılacaktır.

İşletim sistemi başladığında hangi uygulamaların çalışacak şekilde planlandığını kontrol etmek veya yeni uygulamalar eklemek için Başlangıç sekmesi bunun içindir. Çalışan tüm programları ve komut satırı dizelerini ve ayrıca uygulamaların nerede aranacağını tanımlama seçeneklerini görmek için Başlangıç Yöneticisi'ni kullanın.

Özet

XtraTools, güçlü ama anlaşılması kolay bir yardımcı arayanlar için ideal hepsi bir arada optimizasyon aracıdır. Gereksiz dosyalardan kurtulun, kayıt defteri sorunlarıyla uğraşın ve XtraTools'un temel olarak ilgilendiği gizli kısımlardan bazılarıyla ilgilenin ve PC'nizle ilgili olarak bunu iyileştirmenin bir yolunu arıyorsanız, denemekten çekinmeyin.

XtraTools Araçları açıklaması

XtraTools: Monitor
MS Windows işletim sistemi CPU ve RAM kullanımını izlemek ve sistemdeki klasörlerin, dosyaların ve kayıt defterinin durumunu kontrol etmek için kullanılır.

XtraTools: Xtra Start
MS Windows işletim sisteminin klasörlerini, dosyalarını ve kayıt defterini kolayca taramak ve temizlemek için kullanılan, kullanımı kolay bir araç.

XtraTools: Klasörleri Tara
MS Windows işletim sisteminin geçici klasörlerinin periyodik olarak temizlenmesi için kullanılır. Geçici klasörlerdeki silinmemiş dosyalar, sabit diskteki dosyalara erişim süresini yavaşlatır.

 

XtraTools: Dosyaları Tara
Sabit sürücünüzün farklı yazılımlar tarafından üretilen ölü referanslar, gereksiz ve kullanılmayan dosyalardan periyodik olarak temizlenmesi için kullanılır. Bu dosyalar ve referanslar sabit diskte kalır ve sürücü erişim süresini uzatır.

XtraTools: Tarama Kaydı
MS Windows kayıt defterinin, kaldırma işleminden sonra kalan kullanılmayan uygulamalardan ve sistem hızını ve sistem yükleme süresini azaltan geçersiz referanslardan periyodik olarak temizlenmesi için kullanılır.

XtraTools: Başlangıç Yöneticisi
Bu araç, bireysel başlangıç öğelerini izlemenizi, eklemenizi, kaldırmanızı, etkinleştirmenizi ve/veya devre dışı bırakmanızı sağlar. İşletim sisteminin yükleme işlemi sırasında başlatılan uygulamaları ayarlayın.

XtraTools: Tweak PC
Bu, MS Windows'un temel bileşenlerinde yer almayan, güvenlik, sistem kapasitesi ve kullanıcı tercihleriyle ilgili bir dizi ek ayardır.

XtraTools: Objects Eraser
Bilgisayarınızdaki etkinlik izlerini kaldırır. Başlatılan programların geçmişini, arama geçmişini, son açılan belgelerin geçmişini ve çeşitli İnternet tarayıcılarının geçmişini temizler.

XtraTools: Dosya Şifreleyici
Çok büyük dosyaların hızlı işlenmesi için tasarlanmıştır. Dosyaları, klasörlerin içeriğini şifreleyebilir veya şifresini çözebilir ve tüm işlemler hakkında ayrıntılı mesajlarla esnek bir kullanıcı arayüzüne sahiptir.

EN

XtraTools an universal tool for optimizing the MS Windows system that takes care of all aspects of your computer - from optimizing the registry and removing unnecessary programs to setting up network connections and increasing the speed of RAM.

It is a compact tool with an intuitive interface that gives you complete control over the startup process, memory monitoring, and a huge set of system settings that control your computer. The current version of the software offers the following tools: Scan Folders, Scan Files, Scan Registry, Startup Manager, System Tweaker, Xtra Start, System Monitor.
Description of XtraTools Tools
XtraTools: Monitor
Used to monitor the MS Windows operating system CPU and RAM usage and control the state of folders, files and registry of the system.
XtraTools: Xtra Start
An easy-to-use tool that is used to easily scan and clean folders, files and registry of the MS Windows operating system.
XtraTools: Scan Folders
Used for periodic cleaning of temporary folders of MS Windows operating system. Not deleted files in temporary folders slow down the access to files on the hard disk.
XtraTools: Scan Files
Used for periodic cleaning of your hard drive from dead references, junk and obsolete files produced by different software. These files and references remain on the hard disk and increase drive access .
XtraTools: Scan Registry
Used for periodic cleaning of the MS Windows registry from unused applications remaining after uninstallation and from invalid references which decrease system speed and system loading .
XtraTools: Startup Manager
This tool allows you to monitor, add, remove, enable and/or disable individual startup items. Adjust applications initialized during the loading process of the operating system.
XtraTools: Tweak PC
This is a set of additional adjustments related to safety, system capacity and user preferences and which are not included in the basic components of MS Windows.
XtraTools: Objects Eraser
Removes traces of activity on your computer. Cleans the history of started programs, search history, history of last opened documents and history of various Internet browsers.
XtraTools: File Encryptor
Designed for fast processing of extremely large files. It can encrypt or decrypt files, contents of folders and have flexible user interface with detailed messages about all operations.
What's New
+ speed of program loading increased
+ lng-files were updated

https://nitroflare.com/view/B7A589F0F8AF14D/6a8cg.XtraTools.Pro.22.0.1.Multilingual.rar

https://rapidgator.net/file/991cf2117e0c1916fadcc082e761f1c7/6a8cg.XtraTools.Pro.22.0.1.Multilingual.rar

 

Edited by semsibey
Ek bilgiler eklendi.
Link to comment
Share on other sites

  • 7 ay sonra...

Xtra-Tools-Pro-Home-22-10-1-x64-Multilingual 5.5/5.5 MB
 

HomePage: 

Please register to see this content.

https://rapidgator.net/file/56275658d6f29776af3fd318f37e859f/

https://rapidgator.net/file/4952655c071a998d35442db1321e2f1a/

 

Edited by semsibey
Düzen
Link to comment
Share on other sites

XtraTools.Pro/Home.22.10.1  5.5/5.5 MB


Homepage: 

Please register to see this content.

https://rapidgator.net/file/a3e181336038e7b8052a3604b2725198/vbdwp.XtraTools.Home.22.10.1..rar.html
https://rapidgator.net/file/15944ab4c91552d3689eab9a3e71c806/vbdwp.XtraTools.Pro.22.10.1..rar.html

https://uploadgig.com/file/download/1A405792952851d8/vbdwp.XtraTools.Home.22.10.1..rar
https://uploadgig.com/file/download/0A0Aa552bdad3374/vbdwp.XtraTools.Pro.22.10.1..rar

https://nitroflare.com/view/3BF3367EC5A831D/vbdwp.XtraTools.Home.22.10.1..rar
https://nitroflare.com/view/621ECB5A79A8AB5/vbdwp.XtraTools.Pro.22.10.1..rar

https://1dl.net/p4eqwx7xm7dh/vbdwp.XtraTools.Home.22.10.1..rar.html
https://1dl.net/l9adst5xgl1i/vbdwp.XtraTools.Pro.22.10.1..rar.html

 

Edited by semsibey
Düzen
Link to comment
Share on other sites

  • semsibey changed the title to Xtratools Pro 23.4.1 Multilingual
  • Editor

Xtratools Pro 23.4.1 x64 Multilingual Türkçe

Please register to see this content.

Update History & News:

Spoiler

version 23.4.1 (March 28, 2023)
   * a bug of Scan Registry MUI Cache was fixed
   + TweakUI icons were added
   + size of Password editbox was changed
   + dutch(nederlands).lng was added
   + korean.lng was updated


version 23.3.1 (February 17, 2023)
   + Show/Hide Password buttons were added
   + program interface minor changes
   + portuguese.lng was added
   + french.lng was updated
   + korean.lng was updated
   + spanish.lng was updated


version 23.0.1 (December 11, 2022)
   + System Fixer tool was added to Tweaker
   + Application tab added to Tweaker
   + Uninstall tab added to Tweaker
   + reduced size of decor pictures
   + lng files were updated


 

 64 Bit Installer Pro+key
https://www.mirrored.to/files/13J0IUCW/XtraTools_Pro_23.4.1_Multilingual_x64.rar_links

 Portable Pro full
https://www.mirrored.to/files/6KVUYTNY/XtraTools.Pro.23.4.1.Multilingual.Portable.rar_links

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...
  • semsibey changed the title to Xtratools Pro 23.8.1 Multilingual

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...