Jump to content

Memoriesontv Pro V4.1.2 Portable


libertic

Recommended Posts

119tahw.jpg

Harika Slaytlar Oluşturun ;

Memories On Tv ile en kısa sürede şahane slayt şovlar hazırlayabilirsiniz. Bilgisayarınızda bulunan fotoğrafları, efektli slaytlar halinde, arkaplana müzik ekleyerek VCD‘ye dönüştürebiliyorsunuz. Visual Effects özelliği sayesinde Photoshop kalitesinde montajlayıp istediğiniz formatta (QuickTime, AVI, MJPEG, Mpeg-1) bilgisayarınıza kaydedebiliyorsunuz. Ayrıca Movie Maker ve diğer klasik slayt hazırlama programlarından farklı olarak bir efekti tek tıklamayla bütün dosyalara uygulayabiliyorsunuz.

Herkesin rahatlıkla kullanabileceği bu program çok verimli bir program. Özellikle önceden Movie Maker ve benzeri bir programı kullanmış olanlar için çok daha kolay kullanılacak bir program. Böyle özellikleri içerisinde barındıran programın boyutunun 6 mb olması insanı şaşırtıyor.

Kullanımı:

* Import menüsünden fotoğraf ve vidyolarınızı sürükleyerek üst taraftaki boş alana çekin.

(Desteklenen formatlar: jpg, gif, bmp, png, tif, pcx, pgm, pct, pict, tga, wmf, eps / mpg, avi, mov, mp4 (mp4 on WinXP only)

Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=330504

* Music menüsünden isterseniz slayt şovunuzun arkaplanına MP3 ve WAV dosyalarını sürükleyerek alabilirsiniz. Sonrasında müziğin slayt şovun neresinde nasıl çalacağını Tools kutucuğundan ayarlayabilirsiniz.

* Effects menüsünden fotoğrafın görüntülenme ve geçiş efektini ayarlayabilirsiniz. Hepsine uygulamak için Apply / Apply to All slides kutucuğunu kullanın.

* Disc Menu sekmesini oluşturduğunuz slaytları VCD olarak kaydedecekseniz kullanınız.

* Burn menüsü VCD menüsünü bir önceki aşamada oluşturduğunuz slaytınızı CD’ye yazmanızı sağlar.

İsterseniz VCD olarak kaydetmeyip üst taraftaki Project / Export As MPG/AVI File yolunu kullanarak bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Resimlerinize sadece albümlerde bakmakla kalmayıp onları harika müzikler ve efekler ile televizyonunuzda izleyebilir ve bu anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz.

ClpShow Packs 1 ve 2 entegre edilmiştir. Bu şekilde daha fazla efekt ile çalışabilirsiniz.

96jggk.gif

http://rapidshare.com/files/325262854/MemoriesOnTV_Pro_v4.1.2_Portable_Kurt.rar[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...