Jump to content

Avatar Filmine Dair Yorumlar


bitlilimon

Recommended Posts

  • Replies 126
  • Created
  • Last Reply
Beğendim diyenlerin %70 i yalan atıyorlar adım gibi eminim yalanda değilde kendilerini beğendiğine inandırmaya çalışıyorlar

bu filme bilmemkaç milyon dolar harcandı şöyle efendim böyle efendim demeselerde beğenirmiydiniz ??

reklamlarda buakdar abartılıp kabartılmasada beğenirmiydiniz.

reklamları abartılmış diyorsun da bir star wars kadar, yüzüklerin efendisi serisi kadar,matrix kadar reklam bütçesi ayrılmamış filme..istanbul da bile ben çok sık rastlamadım bu filmin reklamlarına..

bir james cameron hayranıyım 2.5 yıl avatarın vizyona girmesini bekledim sırada battle angel: alita ve the dive isimli filmleri var büyük bir heycanla yaklaşık bir 3 senedir de bu filmlerini bekliyorum..

battle angel: alita isimli filmiyle ilgili bir yorumun da bu filmi çekeceğim teknoloji henüz hazır değil diyor ve 2014 yılının gelmesini bekliyor..avatar içinde aynı şeyi yanılmıyorsam 10 yıl önce söylemişti ve filmi çekmek için 10 yıl beklemiş adam sende kalk filmi reklamıyla cartuyla curtuyla eleştir.olucak tabiki reklam kardeşim hiç reklam yapmayıp sürseydi piyasaya yine bu kadar rağbet görürdü bu film..

steven spilberg james camerondan yeni çekeceği film 'the adventures of tintin: the secret of the unicorn' isimli filmi için yardım talep ediyor ve avatarda kullanılan teknolojiyi kullanacağını söylüyor..bu filmide bekliyorum steven spielbergi sevmesem de :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...