Jump to content

Ezel Atv'de


mcsersery

Recommended Posts

Başrollerini Kenan İmirzalioğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay ve Sedef Avcı’nın üstlendikleri, sezonun en çok izlenen dizisi “Ezel” Show Tv ile yollarını ayırıp, ATV’ye transfer oldu.

Bugün, medyada sıkça rastladığımız haberi, Ay Yapım sahibi Ekrem Çatay doğruladı. MedyaTava’ya açıklamada bulunan yapımcı şöyle konuştu;

“Şirketin vergi borcu olduğu ve bu yüzden Maliyenin baskısından kurtulmak için atv şemsiyesi altına geçtiği dedikodusu yapılıyor. Bu hem Atv’ye hem de bize yapılmış büyük bir ayıptır. İftiradır. Ay Yapım’ın ödenmemiş bir kuruş vergi borcu yok. Vergi cezası da almış değil. Bunu öğrenmek çok zor değil, isteyen vergi dairesine gidip sorabilir.

Show TV ile anlaşamadığımız için ayrıldık. Büyük paralar karşılığı dizi Atv’ye transfer olmuş değil. Aynı bütçeyle Atv’ye geçtik. Dizilerimizi transfer etmek bizim şirketimizde pek rastlanan bir olay değildir. Ancak bu sefer böyle olması gerekti”..

25 Ocak Pazartesi 20:00'da yeni bölümüyle yeni kanalı ATV'de

Az önce fragmanını gördüm şaşırdım valla.

Link to comment
Share on other sites

http://www.youtube.com/user/ezeltv?blend=1&ob=4#p/c/0F3D96A7452795F9[/CODE]

Buyrun yeni bölüm fragmanı yukarıdaki linke tıklayın.

>Show tv sahibi Karamehmet türkcell süperlig ihlesine o kadar paralar döküyor ama en iyi iki dizisini kurtlar vadisi ve Ezeli star ve atv ye kaptırdı. zaten yakında acuna satar kanalı.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...