Jump to content

Web Sitesine Ziyaretçi çekme Ne Yapmalıyım


Recommended Posts

tnctr'nin anasayfasında 2 tane ufak ama günde onbinlerce kez görüntülenen reklan panoları var 2 tane. Eğer imkanların el veriyorsa kirala bir mühdet.Eminim ilgi çeker.(tabi senin tasarımına bağlı.Tasarımı sana bu sitede yapmak isteyecek arkadaşlar bile bulabiliriz.)

Link to comment
Share on other sites

Öncelikle biraz paraya kıyıp seolu ve tasarımı daha profesyönel bir site yaptırmalısın. Siteni dizinlere eklersin. Sitendeki içeriğin özgün olmasına dikkat edersin. Başka sitelerden çalacaksanda içerik metni üzerinde biraz değişiklik yapmalısın. Siteni güncel tutmalısın... Gibi.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 6 ay sonra...

Siten ilk önce arkaplan yapman lazım sonra reklamsız bi saat ve dışardan bakarken gözüne hoş gelebilcek şekilde yapmalısın siteni diğer sitelere bakıp tasarımlarından örnek almalısın yoksa bu tasarımla işin zor hit kazandırmak istiyorsanda google adwords en mantıklı yer zaten ona verceğin paralar sana sonra sitene koyduğun reklamlardan çıkıcak bu kadar basit.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar daha deneme aşamasında ama şu an ücretsiz bir hosta kurulu .....bu sitede olan eksikleri söyleyebilirmisiniz.......yani başka neler olabilir........

www.hayme-ana.tk

daha kod düzenlemesi yapmadım ve free host olduğu için yavaş olabilir

sitede reklam veya herhangi bir çıkar aracı olmadığı için yazmakta sakınca görmedim SAYGILARIMLA

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...