s4wcod3r Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Merhabalar Windows 10 İSO yazdırdım format atarken diskleri yanlışlık ile sıfırladım bir hata ile karsılastım diski gpt yapmam gerekiyor diye sonra bir program ile gpt çevirdim su anda disk seçme bölümünde hata alıyorum yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık diye 2 saattir uğraşıyorum yardım lütfen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Nokta, virgül kullanabilirseniz konuyu daha iyi anlayabiliriz. Ventoy ve sergei iso tarzı bir program sizin işinizi çözer. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 amd_turkey, 14.11.2023 - 20:09 yazdı: Nokta, virgül kullanabilirseniz konuyu daha iyi anlayabiliriz. Ventoy ve sergei iso tarzı bir program sizin işinizi çözer. Konuyu açan kişi, yazdıklarını iki gün sonra okusa, kendisi de anlamaz yazdıklarından. Bazıları veya bilen kişiler için yazıyı ayırt etmek biraz kolaylaşır ama yine de bu şekilde, konuşma olmadığı gibi yazı da olmaz. Saygılarımla... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts