Popular Post bensuslu11 Posted December 4, 2023 Popular Post Share Posted December 4, 2023 (edited) TİNY 11 2311 x64 TÜRKÇE & İNGİLİZCE herkezin çok denemek istediği tiny11 türkçe dil entegre ettim. Kurulum sırasında ister türkçe ister ingilizce kurulabilir. İçindeki Windows mağaza uygulamalarının türkçe versiyonunu boyut büyümesin diye entegre etmedim. Mağaza uygulamasını açıp güncelleştirmeleri denetlediğinizde paint notepad gibi uygulamalar türkçe olacaktır. ORJİNAL İMAJ LİNKİ: https://archive.org/details/tiny11-2311 TÜRKÇE ENTEGRE EDİLEN İMAJ LİNKİ : https://pixeldrain.com/u/2BW5Agmy Edited December 4, 2023 by bensuslu11 9 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted December 4, 2023 Author Share Posted December 4, 2023 İNDİRME LİNKİ PAYLAŞILMIŞTIR. HIZLI UPLOAD ADINA BOOT.WİM BENİM BAŞKA BİR İMAJDAN ALINMIŞTIR. BU YÜZDEN BOOT.WİM İMAJ BOYUTU BİRAZ BÜYÜK. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komoL Posted December 4, 2023 Share Posted December 4, 2023 hocam eline sağlık, şuan indiriyorum kurup deneyeceğim. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SON_VATAN Posted December 4, 2023 Share Posted December 4, 2023 Bunu daha önce ingilizce olanını kurmuş ve beğenmiştim ama sonradan her ne kadar Türkçe dil eklesekte yinede bazı yerler ingilizce kalabiliyordu onun için Türkçe dil eklenerek yeniden sunulması güzel olmuş elinize sağlık. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusat34Bjk Posted December 4, 2023 Share Posted December 4, 2023 (edited) Merak edenler için pro 2715 sürümüdür. Edited December 4, 2023 by Pusat34Bjk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted December 5, 2023 Author Share Posted December 5, 2023 Pusat34Bjk, 23 saat önce yazdı: Merak edenler için pro 2715 sürümüdür. Sistemden memnun musun kardeş? Aktif olarak kullanıyor musun? İngilizce sürümünü daha önce denedinmi? Performans olarak fark varmı türkçe ingilizce arasında 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komoL Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 bensuslu11, 2 saat önce yazdı: Sistemden memnun musun kardeş? Aktif olarak kullanıyor musun? İngilizce sürümünü daha önce denedinmi? Performans olarak fark varmı türkçe ingilizce arasında hocam yayımladığınız Türkçe sürümü kurdum, bir önceki beta olan sürümü bundan daha hızlı. 10 dakika sonra tekrar eski beta sürüme geçtim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted December 6, 2023 Author Share Posted December 6, 2023 (edited) komoL, 2 saat önce yazdı: hocam yayımladığınız Türkçe sürümü kurdum, bir önceki beta olan sürümü bundan daha hızlı. 10 dakika sonra tekrar eski beta sürüme geçtim Evet o sürüm daha hızlı bende biliyorum, onu core diye yayınlamışlardı. Onda daha fazla sistemde kırpma var. O beta sürümle bu sürüm farklı. Hız farkı olması normal. Ayrıca beta sürüm güncelleme almıyor diye biliyorum. Bir çok kişi sürücülerini update üzerinden kuramadıkları için yakınıyordu Edited December 6, 2023 by bensuslu11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrChame Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 komoL, 9 saat önce yazdı: hocam yayımladığınız Türkçe sürümü kurdum, bir önceki beta olan sürümü bundan daha hızlı. 10 dakika sonra tekrar eski beta sürüme geçtim O Sürümler Bir Nevi Live WinPE Sistemler Gibi sadece win açmak için kullanılan bileşenler içeriyor birkaç Program kurmaya çalışırken cortluyorlar usta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komoL Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 MrChame, 3 saat önce yazdı: O Sürümler Bir Nevi Live WinPE Sistemler Gibi sadece win açmak için kullanılan bileşenler içeriyor birkaç Program kurmaya çalışırken cortluyorlar usta Hocam merhabalar, dün gerekli olan kullandığım bütün güncel programlarımı, driver ne varsa yükledim hiçbir hata veya sorunla karşılaşmadım yağ gibi akıyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrChame Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 komoL, 20 saat önce yazdı: Hocam merhabalar, dün gerekli olan kullandığım bütün güncel programlarımı, driver ne varsa yükledim hiçbir hata veya sorunla karşılaşmadım yağ gibi akıyor Versiyonlar Arasında Fark olabilir belki Bunu Anlamanın yolu son sürümde orjinal ingilizce olanı kurup denemek aynı durum ondada mevcutmu hem ingilizce hem türkçesini deneyerek anlaşılabilir her sürüm her makinede aynı tepkiyi veremiyor malesef Bir çok kişi Hala ilk çıkan LTSB veya ilk sürüm LTSC olanını kullanıyor bu sürümlerde tepkiler daha iyi daha kararlı deniyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts