Jump to content

SON_VATAN

Üye
  • Posts

    1218
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

SON_VATAN last won the day on May 13

SON_VATAN had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

  • Male
  • Ankara

Recent Profile Visitors

7373 profile views

SON_VATAN's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

771

Reputation

  1. yok ise dizin içerisine software klasörü oluşturun içerisinede katılımsız programlarınızı atın.
  2. Windows 11 Home Single Language 24H2 (26100.1150) sürüm modiye çalışması olup katılımsız kurulum olarak TncTR kullanıcı olarak kurulum tamamlanacaktır. sistem üzerinde gerekli ince ayarlar yapılıp başlıca DEFENDER,ONE DRİVE ve Microsoft edge silinmiştişr. Windows kurulum yeni sürüm kurulumu şeklinde devam eder bu nedenle bazı sistemlerde kurulum sağlanamıyabilir. Rüfus ile iso yazdırırken herhangi tik işaretlemeden yazdırın. İso yazdırıldıktan sonra SOFTWARE Kılasörü içerisine atacağınız katılımsız programlar windows kurulumu sonrası otomatikmen kurulacaktır. DOWNLOAD LİNK: https://drive.google.com/file/d/1_RMr7LfbQNE5gVs94gCKv4K5myIKvUVG/view?usp=sharing
  3. Hayır her üçüde birlikte silinmeli sonra kuracağımız sağlam bir antivirüsün zaten güvenlik duvarı mevcut windows un güvenlik duvarına ihtiyaç yoktur. üstelik bu defender güvenlik duvarı zaten defender kaldırılsa bile zaman zaman uyarı veren uygulamalarda budur. Arkadaşım eklediğiniz linkler hep yavaş indirme imkanı veriyor.
  4. Uygulamalardan Defender ve güvenlik duvarı ile birlikte silinmeli sonrada windows update ayarlarından kötü amaçlı yazılım güncellemesi devre dışı bırakılmalıdır. bu 3 seçenek birlikte yapılmalı biri eksik olursa yine çıkar güncellemelerle gelir. Ayrıca Turbo bit den hesabı olanlar harici kimse indirmez ,vip de zaten yok.
  5. Eyvallah arkadaşım bu isolar üzerinde bayağı gayret sarf ediyorsunuz bizler için teşekkürler.
  6. nasıl bir sistem yapmışlarki Türkçe dil eklenemiyor.
  7. Bu hata NTLite ile düzenlenmede hazır şablon kullanılarak yapılan optimizasyonda silinen bazı bileşenlerden ötürü pc nin yetkisiz kişilerle ele geçirilebileceği güvenlik açısından uyarı veriyor. bende düzenlerken bu durumu grörmüştüm.
  8. o yazı zaten sistem üzerinde yapılan ince ayarlardan dolayı sistem bileşenlerinin devre dışı bırakılmasından dolayı çıkıyor yukarıdan anlatılan da mevcut bileşenleri tekrar açık duruma getirildiğinde o yazı ortadan kalkıyor o işlem yapıldıktan sonrada yapılan pek çok ayar gidiyor eğer öyle kullanılacaksa modifiyesiz orijinal windows kullanın daha iyi.
  9. İndirip denemekte sorun olmaz sanırım.😀 Konu içeriğinde çalılşan gif örneği gerçek pc de kurulum yaptığının kanıtı olsa gerek velevki kurulum yapanlar ya kurulum yapamıyor,veya eksik iso indiriyopr,iso yazdırmada yanlış yapıyor,dahası kullandığı pc ye uyum vs.olmadığından hata verebiliyor.
  10. Mevcut sayfa da sadece free uygulamaları indirebiliyoruz.
  11. windows 11 için optimizasyon yapabileceğimiz Türkçe güncel uygulama varmıdır.?
  12. Arkadaşlar magaza olmadan satın alınan uygulamalar nasıl indirilebilir.?
  13. Şu an kullanıyorum kurulumda eski kurulumla devam edip kurulumu birde öyle deneyin.
×
×
  • Create New...