bensuslu11 Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 (edited) Ghost Spectre Win11.PRO.23H2 S-SE 22631.2861 MULTILANGUAGE Sorunsuz olarak toplam 8 dil entegre edilmistir. Bu imaj çeşitli dillerde destek sunmaktadır, aralarında Türkçe de bulunmaktadır. Sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz! Teşekkür ederim. Bu arada gurbetçi arkadaşlarımız TNCTR forumuna bağış yaparlarsa emeğimin boşa gitmeyeceğini düşünüyorum. ar-SA = Arapça de-DE = Almanca en-GB = İngilizce fr-FR = Fransızca it-IT = İtalyanca ru-RU = Rusça tr-TR = Türkçe uk-UA = Ukraynaca Spoiler https://pixeldrain.com/u/8KxPnnrz Dip not: Arapça kuran olursa windows mağazadan Arapça yerel dil deneyim paketini kurması gerekiyor. İmaja eklemeyi unutmuşum. Kurulum Sonrası 22631.3296 sürümüne güncellemek için gerekli update dosyasını paylaşıyorum https://pixeldrain.com/u/V45TQGrc Edited March 23 by bensuslu11 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted December 17, 2023 Author Share Posted December 17, 2023 Sistem tamamlanmıştır. Bugün upload edilecektir. Konu içeriği güncellenmiştir. Sanalda 2gb ram için 512 mb kullanımı çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAGMURADAM Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 bensuslu11, konunuzda görsellerini paylaştığınız bu çalışmanızı deneyeceğim. Bana bu çalışmanızda en hafif olan sürümünü söyler misiniz? Saygılarımla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted December 17, 2023 Author Share Posted December 17, 2023 YAGMURADAM, 3 dakika önce yazdı: bensuslu11, konunuzda görsellerini paylaştığınız bu çalışmanızı deneyeceğim. Bana bu çalışmanızda en hafif olan sürümünü söyler misiniz? Saygılarımla Süperlite yazanlar en hafifi dostum 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted December 17, 2023 Author Share Posted December 17, 2023 İndirme linki paylaşılmıştır…. Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdemiri Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Emeklerinize sağlık. Sanırım bu sürümde kurulum kısmı da tamamen türkçe olmuş. Tr-En olan ilk paylaştığınız iki dilli olanda kurulum kısmı ingilizce gözüküyordu çünkü. Her seferinde daha da iyi hale getiriyorsunuz. Tebrikler. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted December 17, 2023 Author Share Posted December 17, 2023 (edited) erdemiri, 19 dakika önce yazdı: Emeklerinize sağlık. Sanırım bu sürümde kurulum kısmı da tamamen türkçe olmuş. Tr-En olan ilk paylaştığınız iki dilli olanda kurulum kısmı ingilizce gözüküyordu çünkü. Her seferinde daha da iyi hale getiriyorsunuz. Tebrikler. Evet. Haklısın. Temiz imajda çalışmak ile modifiye bir sistemle çalışmak arasında çok fark var. Bu yüzden eksiklerimiz olabiliyor. Olabildiğince orjinal boot dosyasına dokunmak istemedim ama bu kezde sorunlar çıkıyor. Sanırım tr-en olan sürümü düzenleyip tekrar paylaşacağım edit: tr-en sürümü boot menüsü sorunsuz türkçeleştirildi. Birazdan linkleri yenileyeceğim Edited December 17, 2023 by bensuslu11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakarmetin Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 bensuslu11, 17.12.2023 - 18:33 yazdı: Sistem tamamlanmıştır. Bugün upload edilecektir. Konu içeriği güncellenmiştir. Sanalda 2gb ram için 512 mb kullanımı çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim selam abi şimdi içinde arapça varmı yokmu ? yani aparça yükledikten sonra bir dce mağazadan başka bir şeymi yüklemem gerek? abi onuda yapsaydın eksik olmasaydı keşke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted December 28, 2023 Author Share Posted December 28, 2023 Hocam Arapça kurabilirsin. Sorun yok. Mağazaya girip arapça yerel dil paketini indirip yeniden başlat. Kurulacaktır. Zaten tamamı arapça, sadece ayarlar kısmı arapça olmayabilir. Ama bu dediğim dosyayı indirirsen sorun ortadan kalkacaktır Please register to see this content. bakarmetin, 3 saat önce yazdı: selam abi şimdi içinde arapça varmı yokmu ? yani aparça yükledikten sonra bir dce mağazadan başka bir şeymi yüklemem gerek? abi onuda yapsaydın eksik olmasaydı keşke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isprano Posted January 3 Share Posted January 3 hocam slmlar öncelikle elinize sağlık v3 mü dah güncel stabil yoksa bunumu indirmeliyiz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted January 3 Author Share Posted January 3 (edited) Isprano, 30 dakika önce yazdı: hocam slmlar öncelikle elinize sağlık v3 mü dah güncel stabil yoksa bunumu indirmeliyiz? Aynı hocam, fark yok. Sadece türkçe ile ilgileniyorsan v3 indir Edited January 3 by bensuslu11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mustafa6034 Posted January 3 Share Posted January 3 elinize sağlık adobe photoshop ve yazıcı kullanıyorum ful pro sürüm hangisi lite olmayan sürüm hangisi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted January 3 Author Share Posted January 3 mustafa6034, 2 dakika önce yazdı: elinize sağlık adobe photoshop ve yazıcı kullanıyorum ful pro sürüm hangisi lite olmayan sürüm hangisi Compact yada compact + def olanı seç ve kur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted February 15 Author Share Posted February 15 (edited) anketi dolduralım ve türkçe dilini seçelim arkadaşlar Please register to see this content. Edited February 15 by bensuslu11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dhruve661 Posted February 26 Share Posted February 26 Should have used Driver Booster, obviously official OEM drivers won't be supported since we are bypassing the TPM and recommended hardware limit by installing Win 11. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted March 23 Author Share Posted March 23 Kurulum Sonrası 22631.3296 sürümüne güncellemek için gerekli update dosyasını paylaşıyorum Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts