SON_VATAN Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 (edited) Arkadaşlar kullanmakta olduğum SpyHunter.4.28.7.4850 sürüm programın Türkçe dil dosyası varmıdır? Programın elimde English.lng dil dosyasıda vardır ben denemeye kalktım ama bu uzantıyı açamadım not defteri,notepad,wordpad açmadı açmaya kalktığımda karışık düzensiz karakterler gözüküyor eğer ilgilenebilecek arkadaşlar varsa dil dosyasını ekte sunuyorum teşekkürler. Dil dosyası Edited December 30, 2023 by SON_VATAN edit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SON_VATAN Posted December 30, 2023 Author Share Posted December 30, 2023 bensuslu11, 1 saat önce yazdı: Notepad ile açmalısın 😆 yukarıda sanırım okumadınız onunlada denedim açmıyor bozuk karakterler gösteriyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SON_VATAN Posted December 30, 2023 Author Share Posted December 30, 2023 bensuslu11, 2 saat önce yazdı: O zaman şu programla açmayı deneyin, resources hacker yada resources tuner. Eğer uzantıyı görmüyorsa sürükle bırak yapın yada dosyanın uzantısını gecici olarak dll yapın Uzantısı lng ayrıca ilgili program uzantısını dll yapmama rağmen yine tanımadı açmadı rica etsem yukarıdaki dosyayı bir indirip baksanız ne olduğuna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts