va7eyla Posted January 6 Share Posted January 6 (edited) Edited January 6 by va7eyla 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emre028 Posted January 6 Share Posted January 6 Dostum şu başlıklara daha çok önem versen keşke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 6 Author Share Posted January 6 Emre028, Şimdi yazdı: Dostum şu başlıklara daha çok önem versen keşke. Ne yazacağımı bilmedim. Zaten giren anlıyor, içerikte. Emre028, 4 dakika önce yazdı: Dostum şu başlıklara daha çok önem versen keşke. Sizin başka bir konunuzda, size sordum cevap bile vermediniz, şimdi konuyu çözüme ulaştırdım ve konusunu açtım. Bu kez yazdığınız ilk yorum başlık yazısıyla ilgili oldu. Sizi de diğerleri gibi (forjest, mr.rush) sever sayarım ama biraz yanlış davranıyorsunuz bazen... Saygılarımla... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emre028 Posted January 6 Share Posted January 6 va7eyla, 6 saat önce yazdı: Ne yazacağımı bilmedim. Zaten giren anlıyor, içerikte. Sizin başka bir konunuzda, size sordum cevap bile vermediniz, şimdi konuyu çözüme ulaştırdım ve konusunu açtım. Bu kez yazdığınız ilk yorum başlık yazısıyla ilgili oldu. Sizi de diğerleri gibi (forjest, mr.rush) sever sayarım ama biraz yanlış davranıyorsunuz bazen... Saygılarımla... Gözümden kaçmıştır genel olarak cevaplamaya çalışıyorum konuyla alakalı bir soruysa. Konu dışında birşeyse cevaplamıyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 6 Author Share Posted January 6 Emre028, 43 dakika önce yazdı: Gözümden kaçmıştır genel olarak cevaplamaya çalışıyorum konuyla alakalı bir soruysa. Konu dışında birşeyse cevaplamıyorum. Anladım sorun değil, evet konu dışı sayılırdı. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts