va7eyla Posted January 14 Share Posted January 14 Videoda gösterilmeyen küçük bir detay var ama, ilk izlediğimde hiçbir şey bilmiyordum. Sizde yapa yapa öğrenecek ve içeriği istediğiniz gibi değiştirebileceksiniz. Saygılarımla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 14 Author Share Posted January 14 Ekstra olarak bu kadar çok kalabalığa ve karmaşıklığa gerek yok,,, istediğiniz resmi paintten açın ve boyutunu içeriğe uygun yapıp, farklı kaydet deyin ve 24 bit .bmp olarak kaydedin... Kolay gelsin arkadaşlar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor semsibey Posted January 14 Editor Share Posted January 14 İletilerin sağ üst kısmında "..." 3 noktalı bir yer var; oraya tıklayınca Düzenle diye bir yer daha var... işte o Düzenle'ye tıklayarak iletiye istediğiniz şeyi ekleyebilir, (her zamanki gibi) flood yapmamış olursunuz.. O düğme içeriği/linkleri vs silmek için değil; gereksiz yere yeni bir ileti yazmadan (flood yapmadan) forum düzenini korumak içindir... Dikkat edelim. TnCTeaM 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 15 Author Share Posted January 15 bensuslu11, 8 saat önce yazdı: Dakika 11:00 hatanın nedeni mount ettiğin klasörü değiştirmeni istiyor Tekrar izlemem gerekir bakmak için ama, genel olarak hataya odaklanmasınlar. Yapılanları yapsınlar yeter. Hatasız halledilecektir. Adam hata yapsada nedenini söylemiştir diye düşünüyorum. Saygılarımla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 16 Author Share Posted January 16 (edited) ***Bir kaç yerde eksik ve birkaç yerde gereksiz anlatımlar var...*** Bakalım ilk olarak kim, aşağıdaki resimleri yakalayabilecek... ( Kastediğim ayardır, resimleriniz tabiki farklı olacak... ) Saygılarımla... Takipte kalın, yeni görseller eklenecek... Edited January 16 by va7eyla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 16 Author Share Posted January 16 (edited) bensuslu11, 1 saat önce yazdı: Neden birbiryle uyumlu resimleri ve renkleri seçmiyorsun. Çok göz yoruyor ve hiç doğal durmuyor. Ben çakma korsan bir sistemim diye bağırıyor resmen Edit= Renkleri seviyorum diye yapıyordum ama, yorumunuz ve eleştirinizi güzel algılayarak, bakış açımı değiştirdim... Yine renkli bir tasarım oluşturdum fakat, renkler uyumlu ve ahenkle dans ediyor... Not = Format sonrası ekleceğim bu konuya... Edited January 16 by va7eyla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 16 Author Share Posted January 16 va7eyla, 2 saat önce yazdı: ***Bir kaç yerde eksik ve birkaç yerde gereksiz anlatımlar var...*** Bakalım ilk olarak kim, aşağıdaki resimleri yakalayabilecek... ( Kastediğim ayardır, resimleriniz tabiki farklı olacak... ) Saygılarımla... Takipte kalın, yeni görseller eklenecek... bensuslu11, 1 saat önce yazdı: Neden birbiryle uyumlu resimleri ve renkleri seçmiyorsun. Çok göz yoruyor ve hiç doğal durmuyor. Ben çakma korsan bir sistemim diye bağırıyor resmen va7eyla, 1 saat önce yazdı: Edit= Renkleri seviyorum diye yapıyordum ama, yorumunuz ve eleştirinizi güzel algılayarak, bakış açımı değiştirdim... Yine renkli bir tasarım oluşturdum fakat, renkler uyumlu ve ahenkle dans ediyor... Not = Format sonrası ekleceğim bu konuya... That's It Bensüslü kardeşim, siz yeter ki isteyin, görsellik ve güzellik benim işim :)= 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts