juvanpix Posted February 6 Share Posted February 6 Wd harici hdd aldım ilk kullanımda verileri kopyalıyorum hız 60 çıkıyor sonra sıfırlıyor zikzak çok çiziyor. Duraksıyor. Takıp kullandım. 1 gb veriyi uzun sürede kopyalıyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted February 6 Share Posted February 6 juvanpix, 18 dakika önce yazdı: Wd harici hdd aldım ilk kullanımda verileri kopyalıyorum hız 60 çıkıyor sonra sıfırlıyor zikzak çok çiziyor. Duraksıyor. Takıp kullandım. 1 gb veriyi uzun sürede kopyalıyor. 2. else olması normal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juvanpix Posted February 6 Author Share Posted February 6 AdnanGumus, 10 dakika önce yazdı: 2. else olması normal Sıfır hocam daha yeni aldım Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted February 6 Share Posted February 6 juvanpix, 39 dakika önce yazdı: Sıfır hocam daha yeni aldım mesajda yazdım oradan devam edelim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yazdo Posted February 9 Share Posted February 9 Farklı bilgisayarda denedin mi? İşletim sisteminde ve kullandığın bilgisayarın usb portlarında bir problem yoksa aldığın harici disk veya kablosu arızalı olabilir. Sanki disk düşmüş ya da darbe almış gibi tabi kullandığın sistem ve usb portları sorunsuz çalışıyorsa geçerli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts