Jump to content

Defenderui -defender'ın Gizli Güvenlik özelliklerinin Kilidini Açma


HARBİKIZ
 Share

Recommended Posts

DefenderUI - Microsoft Defender'ı Tam Özellikli bir Güvenlik uygulamasına dönüştürün

DefenderUI , VoodooShield tarafından oluşturulan ücretsiz, küçük ve son derece kullanışlı bir uygulamadır. Bu kullanışlı program, yalnızca Microsoft Defender için kullanıcı dostu ve etkili bir kullanıcı arayüzü sağlamakla kalmaz, aynı zamanda son kullanıcının Windows Güvenlik Ayarlarında normalde erişemeyeceği gizli Microsoft Defender güvenlik özelliklerinin kilidini açar.

 

Microsoft Defender yıllar içinde güçlü, güçlü ve etkili bir antivirüs çözümü haline gelmiş olsa da, Kullanıcı Arayüzü'ne son kullanıcıların çoğunluğu için erişim ve kullanım hâlâ sinir bozucu derecede zor olmaya devam ediyor.

DefenderUI ile Microsoft Defender'ı kolayca çalıştırabilirsiniz. Örneğin, gerçek zamanlı ve bulut tabanlı korumanın yanı sıra Windows Güvenlik Duvarı'nı kapatıp açma özelliğini etkinleştirir veya devre dışı bırakır.

Ana Sayfa

Çalışma ve Özellikler:

Uygulama dört farklı güvenlik profili sunuyor.

Önerilen Profil
Bu güvenlik profili, varsayılan fabrika yapılandırmasında bulunmayan birçok gizli Microsoft Dender güvenlik özelliğinin kilidini açarak gelişmiş koruma sunar.

Bu profil çoğu sıradan kullanıcı için önerilir.

İnteraktif Profil

Bu güvenlik profili, önerilen güvenlik profilinden daha güvenlidir ve son kullanıcıyla olumlu kullanıcı istemleriyle etkileşim kurmak üzere tasarlanmıştır.

Bu profil daha ileri düzey kullanıcılar için önerilir.

Agresif Profil

Bu güvenlik profili, varsayılan fabrika yapılandırmasında bulunmayan gizli Microsoft Defender güvenlik özelliklerinin çoğunun kilidini açarak gelişmiş koruma sağlar.

Bu profil, güvenliğin kritik olduğu tüm uç noktalar için önerilir.

Varsayılan profil

Bu profil, Microsoft Defender'ın ayarlarını fabrika varsayılanlarına döndürür.

Ayrıca uygulama talep üzerine tarama yapar. Hızlı, tam ve özel taramalar sunar. Ayrıca, sistemin yeniden başlatılmasını gerektiren çevrimdışı bir tarama yapmanızı sağlar.

DEFENDERUI Temel özellikler
DefenderUI aracılığıyla Defender karantinasına erişebilir, Windows Defender etkinlik geçmişini inceleyebilir ve güvenlik günlüğü dosyalarını açabilirsiniz. Tek tıklamayla Windows Güvenliği, Windows Güncelleme ve Denetim Masasına erişebilirsiniz.

DefenderUI, gerçek zamanlı izlemenin yanı sıra, gerektiğinde devre dışı bırakılabilen davranışsal koruma ve PUA korumasını da içerir. Ek olarak, düzenlenmiş klasör erişimine izin veren, fidye yazılımı korumasında uzmanlaşmış bir modül dahil edilmiştir.

DEFENDERUI Gelişmiş

Çözüm:

Genel olarak DefenderUI, Microsoft Defender'ın güvenlik özellikleri üzerinde tam kontrol sahibi olmanızı sağlayan kullanışlı bir uygulamadır. Kullanımı basittir, birçok güvenlik profiline sahiptir ve hem temel hem de gelişmiş güvenlik ayarlarına tek tıklamayla erişim sağlar. Onun yardımıyla Microsoft Defender, arka planda çalışan bir antivirüsten çok sayıda ayar ve özelliğe sahip tam özellikli bir güvenlik uygulamasına dönüştürülebilir.

 

DefenderUI, kullanılabilirliği önemli ölçüde artırır ve Microsoft Defender'ın birçok gizli güvenlik özelliğinin kilidini açar.

Windows 10/11 ile uyumludur ve ücretsizdir.

LİNK https://drive.proton.me/urls/6ZNGN4MJD8#mJtcEKVbDzbE

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...