Jump to content

En Iyi Cep Telefonu


dj_artist

Recommended Posts

arkadaşlar bende noika 5800 diyorumda yukarda arkadaş yazmış kredi kartına 12 taksitle peşin fiyatına diye. bunu danışcaktım. peşin fiyatına 12 taksit diyor ama "tüm telefon parasına" bloke koyuyor yani bu durumda parayı peşin almıyormu? bu durumlar o zaman kredi kartında gözboyama gibi geliyor bana yanılıyormuyum?
çekmiyorlar ama tüm tutara bloke konuyor. yani o blokeli tutarla alış veri şyapamıyorsun. ancak taksitleri ödedikçe aylık taksit miktarı serbest kalıyor onu kullanabiliyorsun. böyle değilmi benmi yanlış biliyorum? yada böyle olunca saçma değilmi?

kk den tüm tutar çekiliyor ama size yansıtılmıyor yani bloke konuluyor siz sadece taksitleri ödüyorsunuz

ama yok bu işlem yanlış diyenler için örnek

1000 tl limitiniz var taksitleri 100 erden 10 ürün aldınız 1000 erliralık toplam tutar 10000 tl eder buda ne bankacının hoşuna gider nede eknomiye bi faydası olur toptan kk mağduru olarak sokaklarda debeleniriz ana haberlere çıkarız :)

Link to comment
Share on other sites

dokunmatiklerin çabuk bozulmasından korkuyorum

valla dostum sen bilirsinde çin malı kullancaksan zaten dokunmatik olcak %99.bozulma diiyorsan ben çin malı kullandım ve dokunmatiğinde hiç bir sorun çıkmadı.ama benim sana önerim SAMSUNG STAR WİFİ!hem wifi özellikli hem dokunmatik.dokunmatik ekranı 5800!a göre çok iyiymiş diyorlar ben alcam inşallah 1 hafta sonra.DAHA İYİ diyenler 5800 kullanıcıları hemde.özellikleri de harika fiyatının çok çok üstünde özellikleri var.istersen bir araştır netten.yinede sen bilirsin..

Link to comment
Share on other sites

n 73 sıfır fiyatını bilen arkadaşlar yardım edebilirmi

Please register to see this content.

burada gerekli bilgi mevcuttur....

vede ben 5800 Xpress Music i tavsiye ediyorum hertürlü vodafonu msn i destekler ben cepte msn i 2 gün boyunca kullanmıştım....

Link to comment
Share on other sites

kk den tüm tutar çekiliyor ama size yansıtılmıyor yani bloke konuluyor siz sadece taksitleri ödüyorsunuz

ama yok bu işlem yanlış diyenler için örnek

1000 tl limitiniz var taksitleri 100 erden 10 ürün aldınız 1000 erliralık toplam tutar 10000 tl eder buda ne bankacının hoşuna gider nede eknomiye bi faydası olur toptan kk mağduru olarak sokaklarda debeleniriz ana haberlere çıkarız :lol:

bence saçma çünkü eskiden kredi kartı yokken böylemi oluyordu? eğer ben taksitle alıyorsam tüm tutara bloke koyamamalı. zaten bu paranın ne olduğuda belli değil. bankamı kullanıyor, satıcımı? ben kalan miktarda özgür davranamadıktan sonra bu nasıl taksitli oluyor!? dahası birde genelde vade farkıda konuyor. ama tabi her zaman zenginin lehine mevzuatlar. türk milleti şöyle türk milleti böyle sen sömür dur vatandaşını üç kuruş değer biç ondan sonrada sopala dur bide yer dur!! ama bu milleti insan yerine koymayanlar bilsinki yanlarına kalmaz! hayır hayır demeyinki biz akıllanmayız bize bu lazım. öyle değil dikkat edin esas hırs kimde? satıcıda patronlardamı yoksa alıcılardamı? tabiki satıcılarda he he serbest piyasa açıklarından da faydalanarak saf kalpli halkımıza üç kuruşluk malı kat kat karla kakalıyorsunuz! ama dediğim gibi yanlarına kalmayacak kendi akıllanmazlıklarını, kendi açgözlülüklerini bu cefakar millete yansıtmasınlar, gafil olmasınlar!! konuyu biraz başka yöne çektik ama diyebilirmiyizki ne alakası var?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...