Revenge Posted April 11 Share Posted April 11 Merhabalar üstatlar, Ventoy ile hazırlamış olduğum Flash Belleğim vardı. Format atarken farkında olmadan bir şeyler oldu sanırım flash belleğin içindeki veriler silinmiş. Hangi bilgisayarda denediysem Alıntı ""Sürücüyü kullanabilmek için önce biçimlendirmeniz gerekli" Biçimlendirme istiyor musunuz?" diye sormakta. içindeki verileri alabilme ihtimalim var mıdır ? Henüz biçimlendirme yapmadım, biçimlendirme yapmadan önce veriler kurtarılabilir mi ? Araştırdığım programların tümü formatlandıktan veya biçimlendirme işlemi yapıldıktan sonra dosya kurtarmak için kullanılan programlar. Çözüm için bilgisi ve fikri olan arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
winuha Posted April 11 Share Posted April 11 slma denenebilir ********************** 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcalmc Posted April 12 Share Posted April 12 Windowsta değilde linux yada macos sistemde açın bakın. Eğer aynıysa windowsta recovery yazılımlarını deneyin.(üzerine veri yazılmamışsa sonuç alırsınız) Please register to see this content. gibi vb ... Eğer açılırsa verilerinizi alın. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zapotek Posted April 12 Share Posted April 12 harddisk olsun flash bellek olsun veri kurtarma konusunda kullandığım yazılımlar arasında en iyi verimi R-Studio'dan aldım flash belleğin mevcut haliyle R-Studio'da tarama denersin eğer illa biçimlendirme gerekiyorsa biçimlendir yinede veri kurtaracaktır önemli nokta üzerine yeni veri yazmaman ayrıca biçimlendireceksen hızlı biçimlendirme seçeneğiyle yap diğer yöntemler üst üste veri yazarak biçimlendirdiği için eski veriyi yok edecektir. son bilgi flash belleği oldukça yavaş tarar boyutuda büyükse işlem uzun sürer tarama bittikten sonra kurtarılmasını istediğin dosyaları işaretlersin ve nereye çıkaracağını da seçince işlem tamamlanır; yalnız programı kapatmadan önce tarama işleminin kaydını al seçeneklerde var birkaç megabayt'lık bir dosyadır sebebi şu olaki kurtarmak istediğin dosyalardan işaretlemeyi unuttuğun olursa tekrardan tarama yapman gerekmesindiye. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiBO_06 Posted April 16 Share Posted April 16 benim başıma micro sd kartta gelmişti. 7-Data Card Recovery sd kart olsun, usb bellek olsun biçimlendirme yapmadan verileri kurtarıyor. tam sürümünü veya serial key ini bulun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts