hknblm Posted April 16 Share Posted April 16 (edited) Windows 11 Pro 24H2 I 26100.1 RTM Havasında 🙃 🍃⛅ Türkçe Windows 11 LTSC ile durmayalım birde bunun Pro'su iyi gider diye düşündüm yine orjinal tadında tatlı kırpılmış bir sürüm hazırlamaya çalıştım. Yine Defender ve Uptade ayarları gibi ve bir çok hizmetler optimizasyonlar yapıldı. Neler yapıldığına dair ön ayarları drive linkinde yada iso içinde bırakacam lakin sonradan bir kaç ayar daha yaptım. Widget ve Bing arama şeçenekleri aktif geri kalan çoğunlukla gizlilik ayarları ve telemetryler kapatıldı. (O hava durumu arama cubugundaki küçük resim taskbar böylede çok tatlı değilmi sizcede 😂) İşletim Sisteminden Görüntüler Spoiler Yapılan İşlemler Spoiler BİLGİLENDİRME * Bing Arama ve Ekran yakalama gibi bir kaç sonradan tekrar eklediğim ufak şeyler vardır. Yukardaki resimlerde kaldırmış görünmesinin sebebi odur. * Onedrive Devre Dışı bırakıldı, isteğe bağlı silebilirsiniz * Çekirdek Yalıtımı devre dışı bırakıldı sonradan * Rufus ve Ventoy uygundur. TPM Fix Yapılmadı. Eski cihazlarda venytoy denemesi yapmadım sorun çıkabilir. Rufus ile tpm fix yapıp kullanabılırsınız. Yeni Kurulum ekranı ile devam etmektedir. Windows.old silebilirsiniz eğer oluşturulursa. İNDİRME LİNKİ Windows 11 Pro 24H2 26.100.1 Edited April 29 by semsibey Resimler Spoiler Tag'ı içine alındı. 5 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapfer Posted April 19 Share Posted April 19 (edited) üstat yapılan ayarlar nelerdir ? bilgi verirsen iyi olur. iso içerisinde neler yapıldığına dair bişey gözükmüyor. saygılar. Edited April 19 by tapfer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KHEDIRA Posted April 19 Share Posted April 19 Windows 11 Pro LTSC 24H2 I 26100.1 RTM Havasında pro ltsc diye bir sürüm yok ki 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hknblm Posted April 20 Author Share Posted April 20 Ltsc kısmını diğer posttan dolayı yanlış yazdım el alışkanlığı 😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
datron24 Posted April 20 Share Posted April 20 defender kapalımı acaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerem2018 Posted April 28 Share Posted April 28 Pro mu LTSC mi? Güncelleme yapmak sistemin akcılığını ve stabilitesini bozar mı? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahzuni1961 Posted April 30 Share Posted April 30 Hakan TMP engeli varmı.? Defender kapalımı ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustOMORI Posted May 12 Share Posted May 12 Merhabalar. Bu sistem harddiskimde kaç GB yer harcar acaba? (64GB) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts