Jump to content

Autoplay Ile Katılımsız Kurulum 1


FİRE BİRD

Recommended Posts

Autoplay ile katılımsız kurulum

Animasyonlu yükleme penceresi :

2znmgwi.jpg

Animasyonlu kurulum tamamlandı penceresi :

2w5tv0z.jpg

Katılımsız paketin şifrelenmesi :

2z57hid.jpg

2hxvgb8.jpg</div>

Apz Dosyasını İndir

http://www.4shared.com/file/213739272/8237b4f2/Katlmsz-apz.html[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

ben dosyayı indirdim açtığımda " eror:couldn't load " diye bir hata verdi nedendir acaba bende deki program autoplay media studio 6.0.

bir sorum daha olacak biz nasıl bir programı bununla katılımsız yapacaz.crackleme serial girimi gibi özelliklei nasıl eklicez.

Link to comment
Share on other sites

ben dosyayı indirdim açtığımda " eror:couldn't load " diye bir hata verdi nedendir acaba bende deki program autoplay media studio 6.0.

bir sorum daha olacak biz nasıl bir programı bununla katılımsız yapacaz.crackleme serial girimi gibi özelliklei nasıl eklicez.

Sürümün epey eski ondan yükleyememişsindir.

Bu apz nasıl katılımsız yapılacağını değilde yüklemenin durumu hakkında bilgi veren uygulamaları öğretiyor.

Ayrıca içindeki örnekte flashget parametre ile kurduruluyor.

Nasıl serial girileceği site içinde video anlatımı olarak var.

Link to comment
Share on other sites

Bu olmadı şimdi. Biz paylaşımcı ruhu sonamı erdiriyoruz yani :)

Daha ziyade autoplay uygulamalarının daha ileri seviyelere taşımanın önünde engel oluyor bilgiyi saklamak.Saklandıkça çoğalmaz bilgi sonuçta.Ayrıca hiç bir şey sonsuza kadarda saklanamaz.Hem bu tip uygulamaların çoğalmasını isteyeceksin hemde apz paylaşımından kaçınacaksın ne yaman çelişkidir bu.....

Link to comment
Share on other sites

Her zaman söylediğim gibi "Bilgi paylaştıkça çoğalır". Yalnız bilgiyi paylaşmanın anlamı "haftalarca uğraşıp yaptığın projenin kaynak kodlarını herkesle paylaşmak" mıdır sence? Şu forumda binlerce üye var sorun bakalım hangisi bana birşey sormuşta yanıt alamamış? Biz zaten yaptığımız projeler hakkında olsun, diğer konular hakkında olsun kim ne sorarsa sorsun örnek uygulamalar hazırlayarak ya da anlaşılabilir bir dilde döküman hazırlayarak bunları cevaplıyoruz. Yani kaynağı paylaşmıyoruz diye bu etiketin bize vurulması gerçekten yersiz olur. Daha önce başka bir başlıkta yazdığım mesajı sunayım;

Estağfurullah ders ne kelime. Bildiğim herşeyi paylaşabilirim. Hangi yönünü hangi özelliğin nasıl yapıldığını vb. sorarsanız o şekilde bilgiler aktararak paylaşabiliriz. Aslında tüm kaynak kodunu paylaşmak isterdim fakat Türk kullanıcılarının çoğunu biliyorsunuz. Sözüm meclisten dışarı Hemen bir iki yerini değiştirip, ismini yazıp ben yaptım diye ortalarda dolaşmaya başlarlar. E kolay değil bir ayımı vermişim 9000 satırın üzerinde kod yazmışım böyle birşeyi hoş karşılamamı kimse beklemez sanırım. Aslında bende açık kaynak taraftarıyım ama Açık Kaynaktaki asıl amaç "Linux'teki gibi kodların paylaşılıp tüm kullanıcılar tarafında titizce taranarak gerektiği yerde düzenlemeler yapılarak ve tekrar derlenerek geliştiriciye programın geliştirilmesi konusunda ve diğer kullanıcılara kullanım konusunda yardımcı olmaktır. Malumunuz senaryonun bu şekilde gelişmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Yukarda da belirttiğim gibi OtoKur'un tüm özellikleri ve Autoplay Media Studio'nun bildiğim tüm özellikleri hakkında bilgi paylaşımında bulunabilirim. İsterseniz burdan isterseniz başka bir başlıktan.

Yani kodları paylaşmayınca "tü kaka" paylaşınca "en büyük sensin" olayı mıdır bu? Bak dost, Yardım etmenin, paylaşmanın bir çok yolu vardır. Bizde bunun hertürlüsünü yapıyoruz. Umarım bir gün büyük projelere imza atarsınız ve o zaman aynı cümleleri kurmanızı beklerim.

Link to comment
Share on other sites

Kimseye etiket vurmadık (isim zikretmedik)

İfadelerim genellemedir tekil şahıs hedefim değildir.

Kimseye haftalarca uğraştığın apz dosyasını paylaşda demedik.

Büyük addettiğin projeler içindeki küçük uygulamaların birleşiminden oluşur ve herbirinin yapımı apz olarakda verilebilir paylaşılabilir.

Kendini paylaşımcı olarak görüyorsan cevap vermemen gerekirdi.Konuyu anlamsız noktalara taşıyorsun...

Link to comment
Share on other sites

"Hem bu tip uygulamaların çoğalmasını isteyeceksin hemde apz paylaşımından kaçınacaksın ne yaman çelişkidir bu....." derken çok genelleme oldu harbiden. Ayrıca bi tarafa çektiğim yok, sana şaka yollu takılmıştım ama asıl sen nerelere getirdin. Paylaşımcı olmasam yaptığım projeleri para ile satmaya çalışırdım sanırım.. İşte sanıyorsun ki kodu paylaştın mı senden iyi paylaşımcı yok. Abi bırakalım bu işleri. Çalışmalarında başarılar dilerim. Konunu gereksiz yere meşgul etmiyeyim. Kolay gelsin.

Edit: FİRE BİRD ile yukarda aramızda geçen konuşma ikimizinde yorgun bir anına rastgelmiştir ve daha sonra özelden olay tatlıya bağlanmıştır. Yani aramızda kavga, küslük vs birşey yoktur, bize yakışmaz...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Ben bişi sormak istiyorum projedeki veri segmentini şifrele diyor ve projeyi tamalayınca proje şifrelenmiş oluyor peki o şifre nedir ve o şifreyi biz belirleyemezmiyiz

alttaki resimde görmüş oldugunuz üzere

2z57hid.jpg

Link to comment
Share on other sites

Bu şifre Projeyi EXE halinde yayınladığın zaman winrar ile üzerine sağ tıklayıp dosyaları çıkart komutunu engellemek içindir. Şifre AMS tarafından rastgele oluşturulur. Kendin belirleme imkanın yok. Ayrieten çok da işe yaradığını söyliyemem çünkü EXE halindeki projeyi açtığın zaman dosyaları temp klasörüne çıkartıyor ve oradan çalıştırıyor. Oradan dosyaları alabilmek mümkün.

Link to comment
Share on other sites

Ozaman ben projeyi tamamladıgım zaman güncelleme yapmak istiyorum diyelim projeti winrar ile ac içine yeni versiyonunu eklemek istiyorum hemde şifre olmasını istiyorum o yüzden şifresini bilmek istiyordum.....

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...