Jump to content

Hotfile Sorunu . . .


romeogucci

Recommended Posts

Bugün bir yanlışlık yaptım ve Hotfile dan premium üyelik aldım. Ama gelin görünki tam bir hayal kırıklığı. Rapidle 400-500 kb la download yapıyorum sonra kapatıyorum Rapidi, Hotfile a geçiyorum 30-80 kb arası bocalayıp duruyor.

Bu normalmidir sizce? Gece-gündüz hotfile böyle bocalayacak mı. Eğer böyleyse premium üyelik ne anlama geliyor? Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Link to comment
Share on other sites

valla bende ben link genaratordan indiriyorum 260 ın altına düşmüyo 2 mb te IDM le indirmeyi dene bayağı bi hızlanır

Şu anda idm kurdum deniyorum, gerçekten çok fark etti çok teşekkürler ama bunda da linkleri kopyalayıp otomatik indirme yapamıyorum :(

Link to comment
Share on other sites

Kim ne derse desin Rapid alanında bir numaradır ve bu gidişle de bir numara olmaya devam edecektir. Bi yanlış yaptık Hotfile premium aldık. Neyse sağlık olsun. Şu idm ye de ayarları girip Cryptload gibi kullanabilirsem pek zararlı olmayacağım ama gel görki yardımcı olacak bi arkadaş bulmak mesele :(

Aslında Cryptload da Hotfile ı destekliyor fakat daha 2-3 gün önce Hotfile plugin ini güncellemesine rağmen Hotfile premiumu çalıştıramadım Cryptload da.

Neyse önümüzdeki günlerde Cryptload yapımcıları bu hatayı göreceklerdir.

Hayırlısı bakalım... :)

Link to comment
Share on other sites

idm de nasıl kullanıyorsun? tek tek mi indiriyorsun yoksa irden fazla linki otomatik ayarlayıp öyle mi indiriyorsun? ben şimdilik tek tek indirebiliyorum dediğin gibi idm ile çok hızlı download yapılıyor. ben birden fazla linki hotfile premium şifremi tanıtarak indirmek istiyorum, aynı anda birden fazla dosya indirmenin yolu yok mudur idm de ustam :)

Link to comment
Share on other sites

Şahsen Download-Upload siteleri başında diye tabir edilen Rapid Popüleritesini kullanıyor...Kaç yıldır upload ve download yapan biriyim rapidin bi gün bile aynı hızından şaştığını görmedim.Premium yada normal,rapidde farkeden bişey YOK!.Rapidin kendi bi münasip yerinden uydurduğu safsatadan başka da bişey değil.Premium'u da,Normali de bilen biriyim. yada ben denk gelmedim.Yeter ki net hızınız normal,beklenen seviyede olsun.Hotfile sunucuda yaşadığı beklenmedik problemler dizisini hallederken biraz kasılma yaptı.Doğrudur.Ancak şu an bende hiç bir problem yok.Rapidde de ,Hotfile da da hesaplarım var.Upload esnasında 100 mb dosyayı Rapide yüklerken 20 dk geçiyosa hotfile'a yüklerken nerdeyse yarısı civarında sürede yükleyip link alabiliyorum.ve ben bunu yaşıyorum.İnternet hızım da 2048.Şimdiye kadar da hotfile ile hiç bir problemim olmadı rapidle olduğu kadar.Eğer hala problem yaşan varsa bilin ki sziden kaynaklanan bir sebeptendir.Hotfile canavar gibi şu sıralar.Rapiddeki linkler silinmesin diye dpsyalarımı indiriyorum.Onları da hotfile ye atıcam.Rapid ne ederse etsin ondan sonra..

Eğer download yöneticisi bir program kullanıyorsanız hızınızı daha da artırmak mükün.ki işe de yarıyor.İnandırıcı gelmeyebilir belki söylediklerim.30 mb dosyayı indirirken hız bakımından delil olsun diye de bi tane resim aldım sizin için.

1690qk0.jpg

Umarım işinizi görür.İşi bilen her daim 300 kb altına düşmez.yeter ki kendisi indirme için koşullarını hazırlamış olsun..sizinkiler yersz sızlanma.Rapidi kullanma,hotfile den şaşma.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...