Jump to content

çift Işletim Sistemi


furki.07

Recommended Posts

2007 de acer 5106 almıştım aldığımın haftasına xp ye çevirdim. yaklaşık bi 10 defa servise gitti geldi iki senede tek kuruş bile ödemedim hepsi garanti kapsamındaydı. zaten garanti işletim sistemi için deil makinanın parçaları için bana istediğin işletim sistemini kur dediler xp ye çevirirken yardımcı bile oldular.Senin servis seni başından atıyor olabilir en iyisi casper merkez teknik servisini ara koşullları ordan öğren derim ben !!!

Link to comment
Share on other sites

Notebookda istediğin işletim sistemini kullanbilirsin garanti kapsamlarında boyle bir şart yok ister lisanslı alırsın ister illegal garanti donanıma verilmiştir eger bunda xp var garantiden cıkmış diye birşey soyluyorlarsa bilki seni sallıyorlar sende karsılık olrak urun sorumlunuzla goresecegim hangi teknik sorumluyla gorustum dersen donerler hemen

Link to comment
Share on other sites

Pasif kişiler için hertürlü bahane söylenebilir.Bilgisayarı bilen bir kişiye şimdi sen buna xp yükledin garanti kapsamı dışında dersen ben o adam ve o servise gülerim.Hangi bilgisayar olursa olsun garanti bilgisayar verilir ve her parçanın 6 ay garantisi vardır.Bilgisayar genel garantiside en az 2 yılından aşağıya olmaz.Bu tüm elektronik cihazlar için geçerlidir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...