Jump to content

Sonyericsson Kullanan ?


multiemre

Recommended Posts

sonyericsson kullanan arkadaslar yeni bir telefon alacam hangi modelini önerirsiniz bluetooth ,mp3 radyo iyi kamera vs. özelliklerde artık nokia dan sıkıldım bana kullanıslı bir sonyericsson modeli söylermisiniz fiyat 450 falan gecmesse iyi olur ...

Link to comment
Share on other sites

kardeşim ben 5 gün oldu alalı nokia 5800 xm i. eğer ileri kullanıcıyım diyorsan 5800xm al ama v40 güncellemeli olsun. bak buna dikkat et. çünkü tadı bu yazılım sürümü ile çıkıyor. fiaytı 500- 530 arası. birde tam dokunmatik. alışmak biraz zaman alıyor ama alıştıktan sonra keyifli oluyor.

yalnız tek kusuru var kontör düşmanı:) çünkü elinden bırakamıyon:) etabi bunun webi flash animasyonları oynatıyor. bilirsin bu tip şeyler bilgisayarda da çok kota ******ürür. bunda da kontör gidiyor.

bende de sony ericson k530 i vardı onu peşinata saydırıp bunu aldım. severek kullandım2.5 yıl s.e u. bende tereddüt ettim. sony ericsonları da inceledim alırken. ama 5800 da yok yok. ve bu gün bendeki v31 sürümü olduğundan bazı sorunlar vardı dokunmatiği zor algılama internette yavaşlık gibi ve işte dokunmatiğe alışamama v.s. kafam bozuldu bi ara gidip buna benzer tuşlu bir sony ericsonla değiştirsemmi gibi sorular kafamdan geçti. derken v40 a güncellenmiyordu, ama internette güncelleme yöntemleri vardı sabahtan beri onlarla uğraşıyorum:) ama hepsini hallettim evelallah:)ilk önce bi 5800 xm v 40 a güncelledim baktım 5800 navigation edition v40 imkanıda var şu an onu yüklüyom:) olmuşken tam olsun :)

yani v40 güncellemesi ile telefon manyak bi şey oluyor birden:) şimdi sevmeye başladım. bakalım ne olursa hayırlısı olsun. hadi görüşmek üzere:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...