Jump to content

Türkiye�nin Ilk 3d Televizyonu


Prens

Recommended Posts

503680_detay.jpg

LG Infinia serisinden 400 Hz hızına sahip Full LED Slim 3D televizyon 20 Nisan'da Türkiye'de piyasaya sunuluyor.

LG Electronics, Türkiye'nin ilk 3D televizyonunu pazara sunmaya hazırlanıyor. Firmadan yapılan açıklamada dünyanın tek 400 Hz hızına sahip Full LED Slim 3D TVsinin 20 Nisan 2010 tarihinde piyasaya sürüleceği duyuruldu.

LG Electronicsin geliştirdiği ve 2010 Tüketici Elektroniği Fuarında (CES), tüm TV kategorileri arasında en önemli ödül olan En İyi Yenilikçilik Ödülünü (Best of Innovations) kazanan dünyanın tek 400Hz hızına sahip Full LED Slim 3D TVsi, Türk kullanıcılarla buluşuyor.

LGnin IOP(Integrated Optical Plate) adını verdiği panel teknolojisine sahip LG Full LED Slim 3D TV, pazardaki en gerçekçi ve en akıcı 3D görüntü deneyimini sunma iddiasını taşıyor. Televizyon, TruMotion 400Hz görüntü yenileme ve 10,000,000:1 dinamik kontrast oranına sahip.

Haberin devamı ↓reklam

Infinia serisinin 3D özellikli öncü modelinin kalınlığı 22.3mm, çerçevesinin genişiliği de 8.5mm. Çoklu Resim Formatını destekleyen ürün, kullanıcılara 3D içerikler yaratma imkanı da sağlıyor. Yani kullanıcılar 3D kameralarıyla çektikleri görüntüleri PCde dönüştürmek zorunda kalmadan LG 3D TVden izleyebiliyor.

Televizyonla birlikte sunulan 3D gözlük, USB üzerinden şarj edilebiliyor ve 40 saat kesintisiz çalışabiliyor.

Firmanın açıklamasına göre Türkiye'de piyasaya sürülecek 3D televizyonların fiyatları KDV dâhil yaklaşık 7.000TL ile 11.000TL arasında değişecek.

Kaynak : Habertürk

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...