Jump to content

Portable Ashampoo Clipfinder Hd V2.07 Full Version


serseri35
 Share

Recommended Posts

2i9ts1c.jpg

Portable Ashampoo ClipFinder HD v2.07 Full version | 9.13 MB

Ashampoo ClipFinder, en popüler video siteleri üzerinde arama ve video innDirme işlemi yapabileceğiniz yeni nesil bir yazılımdır. Piyasadaki birçok yazılım, video sitelerinden innDirme yapabilme imkanı sunmaktadır fakat arama yapabilme özelliği Ashampoo ClipFinder yazılımına mahsus bir özelliktir.

Yazılımla arama ve innDirme işlemlerini tek bir fare tıklaması ile gerçekleştirebiliyor olmanız ne denli kullanışlı bir araç olduğunu ortaya koymaktadır. Ayrıca yazılım dahili Türkçe dil desteğine sahiptir ve tümüyle ücretsizdir. Yazılımla isterseniz seçtiğiniz bir video sitesi üzerinde tekil arama yaptırabilir, isterseniz de tüm video portallarında toplu arama yaptırabilirsiniz.

Toplu arama yaptırmanız demek, internet üzerindeki en kaliteli video sitelerinin tümünde tek bir tıklama ile istediğiniz videoları bulabilmeniz demektir. Tekil arama ile ise, YouTube, Google gibi bir site seçerek yalnızca o site içinde arama yapmanızdır. Yapmanız gereken tek şey arama sözcüğünüzü yazmak "ara" düğmesine tıklamaktır.

Yazılımın özellikleri bunlarla da bitmiyor; arama sonuçlarında bulunan videoları ön izleme desteği ile innDirmeden izleyebilir, bilgisayarınızdaki bir flash videoyu (FLV uzantılı) internet ortamına yükleyebilir, yani diğer internet kullanıcıları ile paylaşabilir ve adresini bildiğiniz bir videoyu direk innDirebilir ya da bir ön izlemeden geçirebilirsiniz.

Yazılım arama sonuçlarında videoların; adlarını, boyutlarını, izlenme sayılarını, puanlarını, izlenme oranlarını, arama sonuç numaralarını gösterebilmektedir. Kırmızı ve siyah renkte iki ayrı tema desteğine de sahip olan yazılım bu özellikleri ile 5 puandan bile fazlasını haketmektedir!

Desteklenen Video Siteleri :

# Google Video

# YouTube

# VideU

# MyVideo

# ClipFish

# iFiLM

# Dailymotion

# SevenLoad

# MySpace

# MetaCafe

Download

http://letitbit.net/download/60910.607cc94a11d90cd122ff83ea1/Portable_Ashampoo_ClipFinder_HD_v2.07.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

n19vsm.jpg

Ashampoo ClipFinder HD 2,07 Portable | 9,14 MB

Bul ve hemen ve çok bir fare tıklamasıyla daha Dailymotion sevenload YouTube, VideU, MyVideo, ClipFish, Google video, videoları indirin! Genel video ormanda. resim ve müzik dosyalarını sonra şimdi klipleri zamanı. YouTube.com, MyVideo.de, VideU.de ve ClipFish.de gibi online portallar çoktan kült, birçok eğlenceli ve yaratıcı kısa videolar toplamak olmuştur. ofis ve tabii ki günlük yaşamda da kısa bir mola için video portalları çağırmak için şık olmak ve filmlerin bir çift dinlenmek veya kendi zevk için başlangıç olarak kabul edilir bu arada da.

Sorun şu ki, mevcut videoları sunmak çok geçmiş ay içinde bunun pek mümkün doğrudan ilginç bir konu üzerinde en iyi katkıları bulmak patladı olmasıdır. komik Star Wars parodileri, en iyi hayvan filmleri veya oldukça ciddi şirket sunumları amaçlanan için insanlar kesinlikle gerek kendi yönlendirme ile yardımcı olur.

Ashampoo ClipFinder, aynı anda **** bir hızla yapılan arama soruşturma tüm video portalları için p en önemli portalları ve arama makineye olabilir, analog biliyor. Birkaç saniye sonra, Ashampoo ClipFinder sipariş kullanıcı önizleme resimleri ile meraklı yapmak için kendi program penceresinde tüm isabetleri toplar.

Download filmler çok hızlı

Ashampoo ClipFinder uzunluğu, filmin adını ve **** essment dahil sonuçlarında her film, uyan çeşitli bilgileri gösterir. fare yeterli ve Ashampoo ClipFinder bir film çalış Bir tıklayınız. Ancak bir sorun tamamen sabit disk için iletmek mümkün değildir. Sonra her zaman mümkündür - ve varolan internet bağlantısı değil sadece. Bir film için Alternatif link de favori dosyaları üzerinde alınabilir ve yeniden burada yine her zaman seçin.

Ashampoo ClipFinder tüm faaliyetlerinde çok geleceğe dönük olduğunu kanıtlamaktadır. Bir güncelleme fonksiyonu sayesinde, olası herhangi bir zamanda daha fazla video portalları tarafından program genişletebiliriz.
http://hotfile.com/dl/38669092/73628bc/Ashampoo_ClipFinder_HD_2.07_Portable.rar.html
veya
http://sharecash.org/download.php?file=644436[/CODE]


Link to comment
Share on other sites

  • 2 years yıl...
  • Editor

[center][b][size=5][color=#ff0000][font='comic sans ms', cursive]Ashampoo ClipFinder HD[/font][/color] [font=times new roman,times,serif][color=#0000ff]v2.29[/color] [color=#800080]Portable[/color] | 16.0 MB[/font][/size][/b][/center]

[center][img]http://i44.fastpic.ru/big/2012/1023/a3/b77e793726e7bf54ae6fc6037e8d16a3.jpg[/img][/center]



[CODE]http://www.secureupload.eu/uiztli6c6bgm/ClipFinderHD-229-Portable.rar
http://letitbit.net/download/22227.2af0ef28970baaebf78588fe5240/ClipFinderHD-229-Portable.rar.html
http://vip-file.com/downloadlib/952699005574947665-22227.2af0ef28970baaebf78588fe5240/ClipFinderHD-229-Portable.rar.html
http://depositfiles.com/files/d2flwk7fh[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...