Jump to content

Kısayollarda Hedef Adresi Nasıl Gizlenir.


alperica

Recommended Posts

Resimli olarak göstereyim.

2cdef6o.jpg

Mouse yi kısayolun üstüne getirdiğim zaman hedef adresini göstermesini istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim Windows XP Pro da. Bu konuda hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

Kardeş bunu tam olarak bilmiyorum ama şunu söylemek istiyorum. Winrar ile SFX hazırlarken orada kısayol ekle dediğin zaman kısayola açıklama falan girebiliyorsun. Yani üstüne geldiğinde sadece senin vereceğin açıklama çıkıyor. Bunu ancak bu yolla yapmanı önerebilirim. Başka birşey bilmiyorum. Boş bir SFX hazırlayıp kendi istediğin şeyin kısayolunu oluştur. Kısayoluda al kullan sonra. Eğer yapamazsan yardımcı olabilirim.

Link to comment
Share on other sites

hallettim arkadaşlar ikon üzerinde sağ tuş özellikler yapınca açıklamaya herhangi birşey yazınca mouse ikon üstüne gelince konumu yazmıyor yazdığınız neyse onu yazıyor ben "nah silersiniz oyunları" yazdım :D ee internet kafeci olunca öyle yazmak zorunda kalınıyor

Link to comment
Share on other sites

Resource Hack ile Shell32.dll 'nin içerisinden oynama yapabilir miyim? Orada bunlara ait kısayol metinleri gösteren yerleri silebilir miyim? Bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim.

Bunu bilmiyorum yedek alarak dene derim sadece :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...