Jump to content

Yurt genelinde tatil edilen iller


BrightBlade

Recommended Posts

Orta Karadeniz'de etkili olan kar yaðýþý nedeniyle Ýl Hýfzýssýhha Kurullarýnca alýnan karar gereði Ordu'da tüm okullar yarýn tatil edildi. Samsun'un Terme ve 19 Mayýs ilçelerinde ise eðitime yarýn ara verildi.

RÝZE

Rize'de de yoðun kar yaðýþý nedeniyle il merkezi ve merkeze baðlý köyler ile Derepazarý, Ýyidere, Çayeli, Fýndýklý ve Ardeþen ilçelerinde ilköðretim okullarý ve liselerde yarýn, Güneysu, Ýkizdere, Kalkandere ve Çamlýhemþin ilçelerinde ise yarýn ve 29 Aralýk Cuma günü eðitime ara verileceði bildirildi.

HAKKARÝ

Hakkari Valiliðinden yapýlan açýklamaya göre, Vali Ayhan Nasuhbeyoðlu baþkanlýðýnda toplanan Ýl Hýfzýssýhha Kurulu tarafýndan yoðun kar yaðýþý nedeniyle kent merkezi, ilçe ve köylerdeki okullarýn yarýn 1 gün süreyle eðitime ara verilmesi kararlaþtýrýldý.

KÝLÝS

Kilis'te sarýlýk tehlikesi nedeniyle okullarda eðitime iki gün ara verildi.

BATMAN

Batman merkez ve Gercüþ Ýlçesi'nde Perþembe günü de okullarýn tatil edildiðini, Sason ve Kozluk ilçelerinde ise Perþembe ve Cuma günleri okullarýn tatil edilmesine karar verildiðini açýklaNdý.

VAN

Van Milli Eðitim Müdürlüðünden alýnan bilgiye göre de kar yaðýþý nedeniyle yarýn kent merkezindeki okullar tatil edildi. Ayrýca Van'ýn Gevaþ ilçesinde eðitime, yoðun kar yaðýþý nedeniyle yarýn ara verilecek.

Ýnternethaber

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...