Jump to content

Sony'den 8-inç'lik, HD Destekli Yeni VAIO P


muselmansuffe

Recommended Posts

Sony'den 8-inç'lik, HD Destekli Yeni VAIO P

Sony, VAIO P serisinden gelecek yeni dizüstü modeli ile ekran boyutunu ufaltırken teknik özellikleri ise korumaya hatta geliştirmeye devam ediyor.


2vmep1w.jpg


Ultra-taşınabilir sınıfında konumlandırılacak olan yeni VAIO P, HD destekli (1600×768) ve sadece 8-inç'lik bir ekranla geliyor. İşlemcisi Intel'in 1.86GHz hızında çalışan Atom Z540 modeli. Bellek 2GB ve grafik ünitesi ise yine Intel'in dahili GMA 500 çözümü. Depolama ayağında 64GB'lık SSD ile gelecek olan bu mini dizüstü de selef nesle kıyasla izpedi, fare düğmeleri, akselerometre ve GPS gibi yeni eklentiler mevcut. Tüm bunların haricinde dahilinde web kamerası, Wi-Fi, dijital pusula ve Bluetooth 2.1 bağlantısı sunan aletin pili ise 5 saat gidiyor.


cufx5.jpg


Windows 7 Home Premium (32bit) işletim sistemi önyüklü biçimde önümüzdeki ay satışa sunulacak olan bu yeni VAIO; siyah, beyaz, yeşil, pembe ve turuncu olmak üzere toplamda 5 farklı renk seçeneği ile gelecek. Cihaz an itibarı ile Amerika'da 800 Dolar üzerinden önsiparişe açılmış durumda.

Kaynak: pclabs
Link to comment
Share on other sites

8 inçe 1600x768 iyi ama çok küçük yahu.Yazılar nasıl okunacak?

Bir de HD film denmiş ama, işlemci zaten HD'ye yetmez, ekran kartı da zaten dandik olan GMA serisinin en kötü ekran kartı bildiğime göre.Bu aletin neresi HD oynatacak o zaman?

Ama 10 inçlik netbooklarda bile dandik işlemci ve 1 GB RAM varken bu alette 2 GB olmasını takdir ettim.2 GB gerçekten gerekli diyebiliriz artık özellikle Windows 7 vs. için.

Link to comment
Share on other sites

hey gidi hey nerdengeldik nerelere gidiyoruz yarabbiiimm :D

daha 8-10 sene önce leptoplar kalın ve kocamandı 5210 / 3210 telefonlar vardı şimdi onların boyutlarındaki aletlere bakın amaneeey :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...