Jump to content

Google Sık Kullanılanlar Online Yedek Nerede ?


fearlesshackteam

Recommended Posts

Arkadaşlar google hesabımla sık kullanılanlar listemin yedeğini aldım birkaç kez. Yedek alırken bir sorun oluşmuyor ama tüm google servislerini karıştırmama rağmen sık kullanılanlar yedeğimi bulamıyorum. Nerede saklandığı konusunda bir bilginiz var mı ? Bu yedekleri nasıl görebilirim ve kullanabilirim ?

Link to comment
Share on other sites

C:\Documents and Settings\ kullanıcı adı sık kullanılanlar

yedekler buradan alıp ekleye bilirsin kolay gelsin...

Teşekkürler ama ben online yedeklerimi arıyorum. Onu biliyorum zaten. Bir yere gittiğimde benim pc de olanları alıyorum bazen. Online yedek için sistem yapılmış ama nasıl kullanılacağı konusunda bir açıklama yok.

Link to comment
Share on other sites

Teşekkürler cevabınız için ben de aynı şekilde yapıyorum ama bazı gittiğim yerlerde Chrome olmuoyr. Evde aktif olarak kullanıyorum çok faydası oluyor ama gittiğim yerlerde yüklemeden google hesabıma girerek herhangi bir servisinden yine evdeymiş gibi linkleri görüp kullanabilmek istiyorum. Doğruca şık bir şekilde vermese de sadece linkleri alabileceğim düz metin şeklinde bile olsa bir servisi var mı merak ediyorum.

Link to comment
Share on other sites

Ya ben kendi evimde istemiyorum başka yerlerde de online olarak herhangi bir araç yüklemeden hesabımdan görebilmek istiyorum. Anlatamadım galiba demek istediğimi. Kendi bilgisayarımdan bağımsız bir şekilde chrome yüklememe gerek kalmadan sık kullanılanlar yedeğimdeki bir adresi almak istiyorum.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...