Jump to content

Sitem Haberlerımı Yapabilecek Flash Programı Varmı


Recommended Posts

http://okulweb.meb.gov.tr/33/12/967604/[/CODE]

Arkadaşlar yukardaki internet sitesinde Duyurular - Etkinlikler bölümünde kendi haberlerini yapabildikleri bir program var ve bana acilen lazım. Yada bildiğiniz bu işi gören daha iyi bir program varsa oda olur. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım o göstermiş oldugun sitedeki o kısım bir scripttir. yani bir kod bloğu. sen siteni hangi dilde yapacaksın. kodunu kendin mi yazacaksın hazır portal sistemlerinden mi kullanacaksın. tüm sorulara cevap vermen lazım ki sana birileri yardımcı olsun. ancak illa örnek olmasını istiyorisen google amca ya "joomla manşet haber modülü" yazarsın tırnak işareti olmadan karşına bir suru türkçe ingilizce örnek gelir php dilinde nasıl yapıldığını anlayabilirsin. asp dilince yazacak isen de yine asp manşet haber diye aratman yeterli.

tüm bunlara ek olarak o site meb server ında tutulduğu için asp ve php yi unutman lazım zira destek vermiyor meb. o sebeple arkadaş onu flashla yapmış. yani yazıları ve resimler her defasında manuel olarak elle giriyor.

ayrıca şuradaki örneği inceleyebilir yada indirip deneyebilirsin

http://www.aspsitem.com/dosgos-704-Flash_manset_haberler_6_tane.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

arkadasım yazmıs olduklarını okudum. O örnek site gibi bende bir okulda öğretmenim ve bende bir okul için bunu yapmaya çalışıyorum. o arkadaşın site yapımında joomla kullandığını bende düşündüm ama joomla kullanmadığım için bu modülün içinde olduğunu bilmiyordum. fakat bende siteyi okul için yapacağımdan html olmak zorunda ve bunu bende flash olarak kaydeden bir program arıyorum. haftalık haberler olacağı için ve fazla metin kullanmıyacağımdan ve görselliğide yeterli olduğunda bu tip bir flash dosyası üretebilecek hazır programlardan arıyorum. verdiğin örnekleri inceledim ama onlar hem asp hem de ben asp bilmiyorum. Şuana kadar zaten yardım etmeye çalışman bile çok memnun edici. bunun için teşekkür ederim. ama bunu yapabilecek bir program biliyorsan bunuda belirtirse çok memnun olurum. İlgin ve yardımların için teşekkür ederim şimdiden.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...