Jump to content

Cepten Facebook'a Girmek Bedava


sahin35

Recommended Posts

Turkcell ve Facebook işbirliği sayesinde artık Turkcelllilerin cep telefonlarına özel ve tamamen ücretsiz bir Facebook sitesi var. Turkcell sponsorluğunda kullanıma sunulan 0.facebook.com ile Turkcell aboneleri, cep telefonlarından hiçbir bir bağlantı ücreti ödemeden Facebooka erişip, her an arkadaşları ve sevdikleriyle bağlantıda kalabilecek.

Facebookun yeni mobil sitesi 0.facebook.com, standart sitenin en hızlı bağlantıyı sağlayacak hafiflikte tasarlanmış bir versiyonu. Fotoğraf ve grafiklerin link olarak yer aldığı sitede, herhangi bir fotoğrafın linkine tıklayan kullanıcılar, standart siteye yönlendirildiklerine dair bir bilgilendirme görecekler.

Ftoğraf ve benzeri içerikleri standart mobil siteden bağlantı ücreti ödeyerek görüntülemek isteyenler için ise Turkcell birbirinden uygun cepten internet paketleri ve günlük kullanım kampanyaları sunuyor. Günlük kampanyalar dahilinde tüm Turkcellliler günde 3 TL, gençTarifeliler ise sadece 50 Kuruşluk internet kullanımı yaptıklarında herhangi bir başvuru gerekmeksizin gün sonuna kadar 15 MB ücretsiz kullanım hakkı kazanıyorlar. Abonelerin kullanım yaptıkları her gün otomatik olarak faydalanabilecekleri bu kampanyada hediye edilen 15 MB, günde üç binden fazla Facebook sayfası gezmeye yeterli oluyor.

KAYNAK : www.haberturk.com

Link to comment
Share on other sites

eğer ek birşeyler gormek istersen resım video gıbı ek ucrete tani

ben dün girdim ama sanırım wap üzerinden bağlıyorlar resimler bir türlü yuklenmek bilmedi.Wifi üzerinden sorunsuz bir şekilde facebokk giriyorum

Link to comment
Share on other sites

Yapaçağınız tek şey wirless varsa telefonlarınızda,gidiniz bedava wirless hizmeti veren yerden giriniz face yada başka sitelere.Bu tür hizmetlerin altında gizli bir uygulama var bir bakarsınız faturanız kabarmış,bir bakarsınız kontör bazında yüklediğiniz tl ler taksi takometresi gibi birden eksilmeye.Dikkatli olun derim.

En iyisi cepten gireceğinize evinizdeki pc den giriniz faceye,sanki herkes faceden para kazanıyorda caddede ve sokkata takip ediyor gibi ne lüzumu var çepten girmeye çok önemli değil bu face.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...