Jump to content

Facebook Müslümanlardan Özür Diledi!


muselmansuffe

Recommended Posts

Facebook Müslümanlardan Özür Diledi!

canvaszk.png

Facebook'ta yer alan ve Hz. Muhammed'e (s.a.v) hakaret içeren bir grup, Facebook yetkililerini zor durumda bırakınca yetkililer özür dilemek zorunda kaldı.

Sosyal ağ sitesi Facebook'un İslam'a hakaret eden gruplara karşı sessiz kalması müslüman üyelerin büyük tepkisini çekmişti. Büyüyen protestolardan çekinen Facebook en sonunda geri adım attı.

Facebook'ta geçtiğimiz haftalarda açılan ve Müslüman aleminden büyük tepki toplayan "Everybody Draw Mohammad Day" adlı grup Facebook yönetimi tarafından silindi ve özür dilendi.

Herkesi Hz.Muhammed'in karikatürünü çizmeye davet eden bu grup, bunu düşünce özgürlüğü ile bağdaştırmaya çalışıyordu. Ancak grubu kuranlar düşünce özgürlüğü ile düşünce ve inançlara saygı arasındaki ince çizginin aşıldığının ya farkında değildi ya da bunu bilerek yapıyorlardı.

Facebook'a alternatif siteler bile kuruldu

Teknoloji sitesi ShiftDelete'in haberine göre, Facebook yönetiminin attığı bu adım, bazı ülkelerde siteye getirilen yasağın kalkmasını sağlamış durumda. Bunların başında Pakistan geliyor. Pakistan yönetimi, bahsi geçen grubun ve Hz.Muhammed'e saygısızlık eden içeriğin siteden kaldırılması ve site yönetiminin kendilerinden özür dilemesi üzerine erişimi yeniden açtıklarını açıkladı.


Kaynak: on5yirmi5
Link to comment
Share on other sites

Facebook'ta Müslümanlara, İslam'a, Kur'an'a hakaret eden sadece bahsi geçen grup değil ki....

onlarca grup var ve facebook hepsine sessiz kalmaya devam ediyor.... Müslümanlara tavsiyem Facebook hesaplarınızı kalıcı olarak silin ve bu rezil siteye üyeliğinizi devam ettirerek destek olmayın. Yarın adama sorarlar: Kendin Müslüman olduğun halde neden Müslümanlara, Allah'a ve Resul'üne küfür eden bir siteye üye olup onları destekledin!!!?? diye.... Bunun vebali ağır olur. Pakistanlı müslümanların kurduğu

www.millatfacebook.com sosyal ağını kullanın.

Link to comment
Share on other sites

Vallaha şu anda öyle rahatım ki facebooksuz, spor yapmaya veya herhangi bir şeye vakit bulamıyordum artık genişce vaktim var herşeye zaman ayırabiliyorum biraz şu kalitesiz spor malzemeleri reklamlarına benzedi yorumum ama gerçekler bunlar zaten berbat dizayn edilmiş bir site bence :nea:

Link to comment
Share on other sites

bu facebook zaten çok artisleşmeye başladı.En temizi hesabı kapatmak

Facebook'un ne suçu var.Müslümanlar tarafından diğer dinler ve ülkelere karşıt aşılan bir çok grup var facebook onlarıda kapatmıyordu.Herşeyi yapan yine biz insanlarız kullanım amacını unutmasak bunlar olmaz

Link to comment
Share on other sites

Facebook'un ne suçu var.Müslümanlar tarafından diğer dinler ve ülkelere karşıt aşılan bir çok grup var facebook onlarıda kapatmıyordu.Herşeyi yapan yine biz insanlarız kullanım amacını unutmasak bunlar olmaz

senin dediklerini yapanlar suçsuzmu hayır değil tabiki ama yine de facebook un hatasıdır bu bi site kurduysan hele ki dünyaca ünlü çok yüksek sıralamalardaki bir siteyse bunu adım adım takip etmelisin ama bunlar bırak takibi bizler şikayet etsek bile kapatmıyorlar, türklerin açtığı sayfaları da biçok kişi şikayet etmiştir eminim ama senin de dediğin gibi yapmıyorlar onun için berbat bir site bu konuda örnek verilecek bir forum/site varsa o da TNCTR dir sen raporlamadan çat diye ceza,uyarı,ban geliyor hadi oldu da göremediler bi rapola butonuna basmamız ile konu görünmez oluyor(muş)(söylenenlere göre) ve hemen icabına bakılıyor daha ne olsun bence tebrik edilmesi gereken bir konu facebook onun için bence berbat bir site !

Link to comment
Share on other sites

Haber Ayrıntıları

Hz.Muhammed'(s.a.v) efendimize saygısızlık eden gruba karşı olarak açılan gruplar da büyümeye devam ediyor. Şimdiye kadar en çok üye toplayan grupta yaklaşık 200 bin üye bulunuyor. Bu gruba Aşağıdaki Linkten ulaşabilirsiniz.

Please register to see this content.

Arkadaşlar Biz Nekadar Tartışsakta kendimizden başkasına duygu ve düşencelerimizi yansıtamadıktan sonra hiç birşey ifade etmez...

CNN in Anketine Katılalım Sesimizi Dünyaya Duyuralım...

http://edition.cnn.com/[/CODE]

Anasayfasına Girelim ve sağ Alt Köşedeki İsraili Kınıyormusunuz Anketini Evet Deyip VOTE edelim...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...