Jump to content

Windows 7 Orjinal Sorunu?


potga

Recommended Posts

Windows 7 32 bit kullanıyorum ama sürekli bo kopya orjinal değil mesajı geliyor.Pcde aktifleştirildi idyor ama nafile denemediğim loader ve crack kalmadı varmı bir çözümü?

Link to comment
Share on other sites

Birden fazla Loader kullandıysan Loader silici ile sil,sonra aşağıda kullanma ve adresini verdiğim kreki kullan.

kullanım açıklaması

Öncelikle kullanıcı hesabı denetimini

devre dışı bırakıyoruz.Ardından programı

çalıştırıyoruz ve Apply a tıklıyoruz

pc yi kapatıp açıyoruz.İşlem tamamdır

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

ms dos komut istemini ac.donatılarda.

cıkan satıra slmgr -rearm yaz enter a bas.pc yi yeniden başlat.win 7 trial olacak.ondan sonra crak yapabilirsin.

Dediğini yaptım ama trial olmadı maalesef.Trial olmadan hiçöbir loader çalışmaz galiba peki yüklü loaderleri yada diğer crackleri nasıl silebiliriz?

Link to comment
Share on other sites

google da removewat by hezer yad hazar ( cracki yazan kişi sanırım ) diye aratırsan sistemdeki etkinleştirilmiştir yazılı bolumu siliyor ve artık aktive sorunun kalmıyor guncellemeler duzenli geliyor bir duzine pc de denedim sorunsuz kullanıyorum

Link to comment
Share on other sites

arkadşım boşuna bunlarla uğraşma bence... bu sorun güncelleştirmelerden kaynaklanıyor büyük ihtimalle..1 hafta önce benim de başıma geldi aynı olay.ne kadar crack varsa denedim olmadı..tek yol format atmak daha sonrada güncelleştirmeri kapatmak.. microsoft bu güncellemeyi service pack içine de entegre edecek haberinize kaçış yok yani...

Link to comment
Share on other sites

Senin sorununu geçen gün bende yaşadım. Ama WGA problemini update'ten yemedim (Dikkat edin her an yiyebiliriniz!!). Windows orjinal doğrulama sayfasından yedim. Güncelleştirme bölümüne WGA atıyor! Ondan dolayı o yazı çıkıyor!! Ben de Remove WAT yaptım arkadaşların dediği gibi Bilgisayarım'da Orjinal gösteren bölüm gidiyor ve sonra gelince 30 gün içinde etkinleştirdir diyor. Neredeyse format atacaktım ama sistem geri yükleme ile bir şekilde eski haline geldi fakat halen senin bahsettiğin problem çıkıyordu. Sorun güncellemeye yüklenen WINDOWS KORSAN AVCISI GÜNCELLEMESİ (KB971033) adlı güncelleme! Bunu güncelleme bölümüne girerek. Yüklü Güncelleştirmeler Bölümüne baktığında parantez içinde (KB971033) olan güncelleştirmeyi kaldırdığın taktirde Windows'un eski haline dönecektir! Umarım orjinal denetlemesini şimdilik böyle geçiştiririz. Yoksa bende formattan sonra Chew_WGA_v0.9_RETAIL'i deneyeceğim. İleride windowstan program indirirken örneğin atıyom Media Player gibi sorun çıkartabilir. Windows orijinal doğrulama sayfasından zaten geçmiyor.

Kolay Gelsin. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Korsan Avcısı Detaylı Bilgi:

Please register to see this content.

ALIAS007.gif

ALIAS007.gif

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...